Hogyan vegyek mégis tenyésztőtől kutyát ha már a 4. -nek írok és még egy se volt hajlandó válaszolni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 08:53
11/15 A kérdező kommentje:
3 lehozott alom, köztük több interchampion kutya...
2015. okt. 17. 16:13
12/15 anonim válasza:
Azért én megpróbálnám felhívni. Majd ha nem beszély folyékonyan angolul, szól. Annyit valószínűleg bármilyen durva akcentussal meg fogsz érteni, hogy "sorry, email please", aztán majd válaszol.
Amúgy az szerintem nem kifogás, hogy Magyarországra nem adnak el kutyát. Nem arról van szó, hogy küldje vissza rögtön a szerződést, meg postázza a kölyköt, csak hogy válaszoljon egy rohadás emailre. Mondja el akkor, hogy bocs, a sok rossz tapasztalat miatt nem adok el Magyarországra kutyát, próbálkozz itt és itt.
13/15 anonim válasza:
3 alomban 1 ICH kutya nem sok, ahhoz ismernie kellene a munkásságod, világkiállitás, klubkiállitás, magyar, külföldi. inkább nevelj ki egy szép szukát, és vidd ki ahhoz a kanhoz, akitől most akarsz kölyköt. Sokszor nem adják ki a jó kutyát külföldre, sokan ráfáztak már.
14/15 anonim válasza:
bocs, rosszul olvastam, elnézést. De inkább "csinálj" magadnak jó kutyát, jobban jársz. Gátlástalanul odaadják a kevésbé jót, és csak a pénzed bánja, garancia meg nincs. nekem egy ismerősöm 20 éves tenyésztői multtal, olyan kutyát kapott az oroszoktól 3 e euroért, amit 2 hónap mulva elajándékozott.
15/15 anonim válasza:
Menj el kiállításra, és kérj elérhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!