Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van értelme fűthető kutyaházna...

Van értelme fűthető kutyaháznak? Vagy elegendő a szigetelt? Boxer kutyusnak lesz.

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem, elég a hőszigetelt ház. A ház aljába pedig szalma mert az szigetel és elszívja a nedvességet.

De ha kölyök még a kutya én biztos bent tartanám április közepéig. Utána már éjszaka is kint lehet. Mert csak tavasszal lehet kirakni kutyát télviz idelyén nem mert fel kell készülnie a télre.

2010. márc. 15. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyáimnak fűthető házuk van,szerintem nagyon jó...
2010. márc. 15. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt hallottam, hogy arra kell figyelni, hogy ne legyen nagy a ház ajtaja és akkor nem fúj be a szél. Többet nem tudok sajna. 2 husky-malamut keverékünk volt. A ház sem érdekelte őket, aludtak inkább a hóban, nem hogy még fűtsük is.

2010. márc. 15. 23:12
 14/17 anonim ***** válasza:

A következő kérdés helyes válasza(i) erre is felelnek: mely két testrészét használja a kutya hőleadásra (feltéve, hogy az szükséges)?

Amúgy pedig nem, nincs értelme. Egy jó kutyaház védi a széltől és elég kicsi(!) ahhoz, hogy a veszteséghőjével kifűtse.

2010. márc. 16. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Van értelme a fűtött kutyaháznak, mégis. De csak kabátkával, sapikával, sálacskával és zoknicskákkal, esetleg csizmácskákkal. Nehogy a melegből kijőve megfázzon. Persze ugatni sem szabad, mert a torkára megy a hideg.
2010. márc. 16. 07:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Szigetelt kutyaház+szalma. Bőven elég.
2010. márc. 16. 08:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Bent van még a kutyus, majd csak áprilistól szeretnénk kitenni, illetve ha az időjárás megengedi. Na az lesz még egy feladat! Így is alig akar kimenni, nagyon kényelmes neki a benti élet!
2010. márc. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!