Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya a törpeuszkár?

Milyen kutya a törpeuszkár?

Figyelt kérdés
sziasztok nagyon szeretnék egy törpe uszkár kiskutyát kérlek írjátok le milyen ez a fajta és pár hasznos tippet a tartásáról.Kösszi
2010. márc. 15. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. márc. 15. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mélynövésű..
2010. márc. 15. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Aranyos, kedves, szeretetreméltó, egyik legokosabb kutyafajta. Szeretetben kell nevelni,jól kell szocializálni és nem szabad elkényeztetni:) De a Google vagy tenyésztők segítenek neked. Esetleg uszkáros fórumok:)
2010. márc. 15. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem uszim van és imádom. de nem irok róla semmit mert ha egy kicsit utána nézel rengeteg mindent megtudhatsz:)
2010. márc. 15. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt egy törpeuszim, szinte vele nőttem fel...:) Nagyon szerettem, igazán barátságos, szeretni való kiskutya!

14 évig élt velünk, nagyon virgonc volt! :) Cicával nagyon jól megvolt, mindig együtt aludtak! :P

Egyáltalán nem volt kényes, mi kint tartottuk, kint sokkal jobban szeretett lenni... Persze télen azért sokat bent volt, akkor éjjel is bent aludhatott!

Kozmetikushoz nem sűrűn vittük, általában én nyírtam a szőrét, igaz elég munkás feladat volt, de szerettem megcsinálni! :)

Betegségekre ő nem volt hajlamos, egyszer sem kellett orvoshoz vinni!

Hmm mit is írhatnék még... Elég jó vadászkutyus volt, a vakondokat sorba kiszedte a földből, megfogta a békákat, és egyszer egy vizisiklót is felfedeztem a szájában(kerti tó révén...).

Ha kíváncsi vagy még valamire akkor kérdezz nyugodtan! :)

2010. márc. 15. 21:17
 6/6 Akiteki ***** válasza:

Nagyon könnyen kezelhető fajta.

Válassz egy jó kennelt és mindent el fognak róla mondani.

2010. márc. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!