Milyen vastag pórázt vegyek?
Figyelt kérdés
egy Német juhászt és egy spánielt sétáltatnék elosztóval Milyen vastag pórázt rendeljek? 15mm est vékonynak találtam.varrót póráz lenne.2015. okt. 10. 10:40
1/5 anonim válasza:
Húzatni akarod magadat velük?
Általában a karabiner nagysága a lényeg. Vékonyabb pórázhoz kisebb karabiner jár. Erősebb, nagyobb karabinerhez már szélesebb pórázt tesznek.A kisebb karabiner gyengébb.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem húzatásra gondoltam hanem előttem menne a két kutya és kimennék velük a határba sétálni.Ami van most azt még Apó csinálta 6 méter hosszú,1,8 vastag kötélből.szeretnék egy rövidebbet is de már Apót nem tudtam rávenni hogy készítsen egy rövidebbet
2015. okt. 10. 12:03
3/5 anonim válasza:
Igazából nem húzatásra gondoltam hanem előttem menne a két kutya (...)
Mindig az megy elöl, aki vezet! :-)
Nekem a 36 kg-os ebemhez eleg egy madzag is. Nem a poraz a lenyeg.
4/5 A kérdező kommentje:
Kint a határban ahol vadak vannak fontos hogy a póráz biztonságos legyen.A régi német juhászom rendőrségi kutya volt és belet tanítva a képzeletbeli pórázra.Én már így örököltem meg.Két parancsot ismert a fekvésre.Ha azt mondtam hogy fekszik akkor felkelhetett hívásra .Ha azt hogy feküdj akkor csak ha oda mentél hozzá és pórázra tetted akkor kelt fel.Szóval kint voltunk a határba hajnalba futni ,megpihentem kicsit és az erdő sávból szarvasok futottak a búzába a drágám meg utánuk.Beszéd hibás vagyok ha stressz ér kavarom a szavakat,véletlen rossz parancsot adtam ki,s a kutya lefeküdt a hasig érő búzában hiába hívtam ö türelmesen várt.Órákig kerestem mire meglett a kutya :) :) kinyúlva horpasztott de akkor sem kelt fel.
2016. jan. 24. 00:43
5/5 A kérdező kommentje:
A nagy kutyám van vagy 45 kg,a kicsi olyan 10kg lehet.
2016. jan. 24. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!