Canicross pórázt hol tudok venni?
Sziasztok!
Körülbelül fél éve canicrossozok a kutyámmal, övet, és hámot vettem, már az elején, közte viszont eddig egy sima póráz volt. Most szeretnék venni egy rugós pórázt is hozzá, de nem találok a neten olyan hirdetést, ami megfizethető is, illetve nem szettként árulják.
Tudom, hogy régi kérdés, de gondoltam, válaszolok, hátha más még később is idetalál. :)
A hivatalos versenyeken is használható canicross szár 2 m hosszú, érdemes hobbi célra is ilyet venni. Fontos, hogy az egyik végén forgó karabiner legyen, a másik végén viszont NE legyen karabiner. Az övet/beülőt a szárral egy oldható hegymászó karabiner kösse össze, amiRŐL le tudod oldani a szárat "magában". Ennek biztonsági oka van, ha egy fárasztó edzés után nem figyelsz, és még feszül a póráz, mikor leoldod, és karabiner van a végén, úgy csapódik vissza a kutyára, azzal elég csúnyán meg lehet sérteni.
És akkor ahol ezeknek a feltételeknek megfelelő szárat lehet venni:
MUSHER [link]
Meska - gyongyver kézműves boltja [link] (Ez alapból rövidebb, de lehet hosszabban is kérni.)
Vagus Dogs [link] (Itt is alapból 1m csak, de lehet hosszabbat, illetve mindenképp a fogantyús verziót érdemes kérni canicrosshoz is.)
Ez a három az olcsóbb kategória, de vannak drágábbak is külföldről, azokat is linkelem, mondjuk ezeken a helyeken lehet, hogy hámot, beülőt érdemesebb venni.
Zero DC [link]
ManMat [link]
Non-stop [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!