Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök kutyának lehet adni tejet?

Kölyök kutyának lehet adni tejet?

Figyelt kérdés
Ónémetjuhász kiskutyám van. Lehet adni neki 2,8-as tejet? Úgytudom, hogy ettől a tejtől nem megy a hasa, csak más oldalon is látom, hogy nem szabad adni neki.Ez igaz?
2015. okt. 9. 06:38
1 2 3
 11/24 bollocks ***** válasza:
Hát fiam, tényleg jól átvert a szaporító. Ónémetjuhász? Max .egy barna-fekete keveréked van. Előttem már leírták páran, hogy tejet ne adj neki, bár ha az nem érdekelt, hogy a megfelelő ideig az anyja mellett maradjon, gondolom az sem fog, ha a tej okozta fosásba belehal.
2015. okt. 9. 14:46
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó! Egyáltalán nem vert át a tenyésztő!! És több mint egy hónapos. Akkor tej helyett mit adjak neki inni? Mert a vizet írták, hogy nem jó.
2015. okt. 9. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Ki volt az a hülye aki azt mondta hogy nem jó a víz?
2015. okt. 9. 16:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Vizet, mi mást.

Tán narancslevet??

2015. okt. 9. 16:52
 15/24 Gugu Gabor ***** válasza:

Kiskutyákat 8 hetes korban (max 7 hetes) lehet kiadni 1 hónapossan gondolom 5-6 hetessen még az anyja mellet, a testvéreivel lenne a helye. Víz teljessen rendben van hogy azt ihat, enni pedig kimondottan kölyök kutya tápot, konzerv vagy vízezett száraz. A tejet lehet 2.8 as vagy akármilyen felejtsd el. Elhiszem hogy téged a legjobb szándék vezérel, de ettől még tényleg úgy néz ki hogy nem a legjobb helyről van a kutyus (ettől még minden rendben lehet vele) vizont felelős tenyésztő nem ad ki ilyen fiatalon kutyát, nem a levegőbe adja a kutyát szóval kapsz kajacsomagot induláshoz, tanácsokat hogy mivel etesd itasd hogy tartsd, oltási könyvet stb.

Szóval itt szerintem 10 emberből 9 azt mondta higy ne adj neki tejet, egy kis megerősítés(és egyéb jó tanácsok): [link]

2015. okt. 9. 17:13
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm Szépen a rendes válaszod. Amikor írtam, hogy most múlt 1 hónapos nem olyan rég, én azt úgy értettem, hogy 6-7 hetes inkább.
2015. okt. 9. 20:17
 17/24 bollocks ***** válasza:
Tökmindegy, hogy 6 vagy 7 hetes, törvény szerint legkorábban 8 hetes korában kerülhet hozzád, de egy lelkiismeretes tenyésztő (nem összekeverendő a szaporítóval, akitől a keveréket vetted) inkább 10-12 hetesen adja oda a kutyákat. A tenyésztő azt is elmondja neked, hogy nem adhatsz neki tejet - zsírtartalomtól függetlenül.
2015. okt. 9. 20:20
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Egyáltalán nem keverék, erről magam győződtem meg! Fajtiszta ónémetjuhász. És inkább normális válaszokat fogadnék el tőletek.
2015. okt. 9. 21:01
 19/24 bollocks ***** válasza:
Ez a hozzászólásod mindent elárult a hozzá nem értésedről.
2015. okt. 9. 21:42
 20/24 Lunariana ***** válasza:
www.onemetjuhasz.hu/ Ird be a googlebe. Elozo valaszolo!: az onemetjuhasz is kulon faj , mert a rovid, es a hosszuszoru juhaszkutya nem paroztatharo.
2015. okt. 9. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!