Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek egy 50000ft-os...

Szerintetek egy 50000ft-os törpespitzet vagy egy máltai selyemkutyát vegyek?

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyilván ugyanolyan Adidas cipőt lehet kapni a kínainál,mint a márkaboltban,nem?

Csak a kínai egy hónap múlva tönkremegy.

Kb.ennyi az eltérés a szaporított 50 ezres meg a tenyésztőnél vett kutya között.

2015. okt. 9. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
#11 az Adidas rossz pelda. Eredeti Adidas uzletben jartam a minap, hat ott amennyi sz@r muanyag cipo volt 10-szeres arban elszornyulkodtem. Lehet tul oreg vagyok mar, de emlekszem a 80-as, 90-es evekben az Adidas meg borbol volt varrva. Ma meg az utolso hulladek muanyagbol.
2015. okt. 9. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy beteg,keverék kutyát szeretnél akire ráköltesz még 2x-3x annyit akkor nyugodtan vedd meg,szíved joga :)

Megsúgom,hogy ismerősömék vettek "törpe spiccet" ami mára már egy 10 kg-os szamojéd keverék.

Komolyan egy keverékért 50 ezret kiadtok??

Menhelyen ingyen vagy 5 ezer ft.ért kihoztok egyet.

Gyűjtsetek még ahhoz, egy törpe spicc kb 250 ezer ft, máltait talán 150 ezerért kapsz.

2015. okt. 9. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kutyafajtát nem az alapján választunk,hogy itt mit tanácsolnak vagy melyik mennyibe kerül.

Minden fajtának mások az igényei és mérlegelni kell,hogy az adott családba melyik illik bele jobban.

2015. okt. 9. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a másik fele.

Vki vagy akar egy fajtát vagy nem. Miért idegenek döntsék el,hogy neked milyen fajta kell? 50 ezerért törzskönyves mudit vagy pumit lehet,hogy veszel,mert a magyar fajták nem túl divatosak így őket nem nagyon lehet 100 felett eladni.

Ha mindennek utána néztek,kérdeztek akkor lehet az egyik kiesne xy dolog miatt.

Pl én is volt egy időszak mikor dobermann,staffordshire terrier és az Orosz fekete terrier között vaciláltam. Külsőre ez a 3 fajta jött be inkább. Aztán szépen elkezdem utána nézni először a dobinak,majd staffi majd az orosznak. Tenyésztőkkel,gazdikkal beszéltem!! Mindent meg akartam tudni a 3 fajtáról mégis melyik az amelyik illik hozzám,hiszen 10-15 évig velem lesz.

Aztán a staffi kiesett hamar, dobi vagy orosz? Dobiról kiderült,hogy nagyon pörgősek,meg tényleg munkakutya,kutyasuli ajánlott és stb. Mindegy úgy gondoltam,hogy nekem annyira pörgős,munkamániás kutya nem kell,nem biztos,hogy megtudnám azt adni amire igazán szüksége van. Maradt az orosz,viszont ahogy teltek az idők és kutyakozmetikai gyakorlaton voltam,szerelmes lettem az orosz fekete terrierbe, tenyésztő volt az oktatóm,neki is van.Meg rengeteg vendége OFT. Egyszerűen mindent megtudtam róluk,jót rosszat,a jellemüket láttam.Láttam védelmező nagy macit és láttam a bújos,szeretet éhes macikat.Külsőre abszolút megfogtak már az elején is.De a jellemük egyszerűen teljesen hozzám való ahogy szinte minden héten volt szerencsém hozzájuk.

Egyszerűen ezt a fajtát látom magam előtt ahogy nekem is van :D

Sajnos, egyenlőre még évek kellenek,hogy ilyen kutyám lehessen.Vagy liftes panel vagy kertes ház,inkább kertes ház amibe valóak.

Meg mondjuk 200 ezer ft körül mozog a fajta,amire gyűjtenem kell,mert én veled ellentétben nem akarok egy keverék,beteg,ideggyenge hasonmást venni!!!

2015. okt. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!