Nyáron vásárolok egy máltai selyemkutyát. Milyen kiadásokkal jár egy ekkora termetű kutya élelmezése?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tapasztalatlan kutyatartás terén, ezért vagyok csak az élelmezésre kíváncsi.
Fogalmam sincs, hogy magának a fajtának milyen eledelt szoktak adni, mennyit, és kb havi adagja mennyi lehet.
A nagytestű kutyáimat Joserával etetem, de a máltait kiállításra, később tenyésztésre is szánom.
Yorkisok válasza is érdekel.
2013. nov. 24. 18:12
1/2 anonim válasza:
Minden normális tápon rajta van az adagolási útmutató korra és súlyra vonatkoztatva.De elhiheted,még egy méregdrága (pl. orijen) tápból is bőven elvagytok 2-3 akár 4 hónapig is....
2/2 anonim válasza:
Ekkora kutyának 100 g alatt van a napi adagja. De na jó, kerekítsünk 100-ra, akkor 1 kilóból 10-szer eszik, 5 kilóból 50-szer, 10 kilóból meg 100-szor, 15 kilóból 150-szer. Azaz a 10 kilós kiszerelés több mint 3 hónapig, de inkább 4-ig jó mivel fölfele kerekítettem.
Mondjuk van a josera miniwell, 15 kiló 12.000 ft, ha abból 150-szer eszik akkor az napi 80 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!