Megharaptak a kutyankat. Mar bennem sem bizik?
Alapvetően, ha morog, ha ugat, ha a seggét veri a földhöz, akkor is meg kéne mutatni egy orvosnak. Egy részt, nehogy már azon múljon az egészsége, hogy őkutyasága nem óhajt elmenni az orvoshoz, másrészt mert jó helyen keresgélsz, akár azért is moroghat, mert fájdalmai vannak. Jó lenne, ha ezt egy szakember meg tudná erősíteni vagy cáfolni.
Az, hogy "kinti kutya" meg "falusi kutya" hülye ürügy nem elvinni orvoshoz, ráadásul halvány segédfogalmunk sincs milyen sérülései vannak a kutyának - de a kérdezőnek se, mert nem tudta átnézni a kutyát!
Engem az is érdekelne, hogy hogyan reagáltatok a támadásra. Ha agyon extrémen reagáltatok rá, akkor akaratlanul is megmagyarázhattátok neki, hogy igen is gond van és félnie kell és nyomorultul kell éreznie magát. (Tudod, nem mindegy, hogy az anyuka hogy reagál, amikor a kisgyerek elesik: "Pattanj fel, katona dolog!" vagy "Jajj, szegény kicsikém, felhorzsolta a térdecskéjét, Istenem milyen szörnyű!") Ahogy elnézlek te még mindig mintha tojáshéjakon lépkednél körülötte és agyonaggódod magad, hogy mi van, ha fájdalmat okozol neki, mi van, ha beletiporsz a lelki virágoskertjébe. (Lehet, hogy neked nagyobb szükséged van arra az állatorvosi diagnózisra, mint a kutyának? :D Legalább megnyugodnál.)
Tudjátok mit? Én megértem a kutyát.
Nézzétek az ő szemszögéből. Két jöttment nekitámadt és senki nem tett semmit, senki nem védte meg. Utólag meg jönnek simogatni, mikor fájdalmai vannak, csesztetik,hát most már menjenek a p...ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!