Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki lehet ezt nyomozni? Bővebbe...

Ki lehet ezt nyomozni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szombatra eltűnt a kutyám, már az egész települést bejártam, de sehol egy nyom, hogy hol lehet. Teljesen el vagyok keseredve, hogy mi történhetett vele. Az is felmerült sajnos, hogy ellopták. Nem lehetne ezt valahol kinyomozni, hogy mi történt vele, és hol van? :(

Nem volt chip-je.:( Kérlek segíts!

2010. márc. 15. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
túl sok mindent nem tudsz tenni, ki tudsz ragasztani egy halom "elveszett" papírt a területen egy telefonszámmal és esetleg egy email címmel.
2010. márc. 15. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
És szólni a környező állatorvosoknak, ha felbukkan, értesítsenek. Plusz plakátolni a környéken, hirdetést feladni, jutalmat felajánlani.
2010. márc. 15. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

menhelyeket értesíteni, ha valaki netalán beviszi, akkor tudjanak szolni.

rádióba bemondatni

állatorvosnak szólni.

plakátolni

rendőrségen bejelenteni.

mi ezt tettük, mikor eltűnt a kutya az egyik ismerősömnek, de sajnos így sem lett meg.

2010. márc. 15. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a baj ha megis lessz a kutyus , simán aztmondhatják rá h az övék és nem a tied mivel nincs rá bizonyítékod h a te kutyád :(
2010. márc. 16. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

PLAKÁTOLÁS! Minél nagyobb területen, buszmegállókban, boltok előtt, forgalmas helyeken (Név, nem, kor, mikor, honnan, ti elérhetőségeitek + egy jó fénykép).

Állatorvosnál, gyepmesternél vagy sintérnél, menhelynél leadni a plakátot!

www.netboard.hu => Kutya => Elveszett, talált topik

allatok.info

elvesztem.hu

expressz.hu

gazditkeresek.hu

elveszettkutyak.hu

facebook, iwiw

Ide feltölteni!

2010. márc. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!