Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava leszoktatása harapásról?

Csivava leszoktatása harapásról?

Figyelt kérdés
kölyök csivavám elől néha már a székre kell menekülnöm.egyébként barátságos,ha idegen jön,farokcsóválva odamegy,puszit ad.de ha elkezd játszani,van,hogy véresre harapja a lábfejemet,kezemet.Van sok játéka,rágókái,ha harap hangosan rászólok,nem foglalkozok vele,elfordulok.Eddig semmi eredmény.Lehetséges,hogy kinövi?
2010. márc. 15. 13:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az az "akármilyen csont" a koponyája.Amíg a többi kutyánál kölyökkorban összecsontosodik,a csiviknél életük végéig nyitott marad.7 hetesen hoztam el.Amint meglesz a harmadik oltása,viszem a kutyás barátaimhoz látogatóba,köszi az ötletet.A tárgyakat nagyon nem rágja,inkább csak embereket,magamat fújjam be a spray-vel?
2010. márc. 15. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
19:01 a baromságaiddal már teleírtad az összes kérdést szinte. Inkább pihenjél és olvass szakirodalmat, annyi baromságot írsz hallod, inkább ne kártékonykodj ezen az oldalon. pffffff
2010. márc. 15. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:

A spray iszonyú drága, több ezer forint egy két decis flakon és a hatása kb. 1-2 óra. Ha a kezét harapdálja a kutya, a kezét kéne befújnia? Jajj. Legalább abban az egyben okosat mondtál, hogy ne verje meg.

De már leírtunk Neked mindent, Kérdező! Mérlegelj okosan!

A harapdálásról pedig ügyesen le lehet szoktatni, de ebben az esetben nem a rágókötél lesz a megoldás.

2010. márc. 15. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocsi ezek szerint csak a kérdést olvastam el!azt nem láttam hogy az embereket rágja!azt hittem még egy pici kutyáról van szó aki összerágja a cipőket!A pofátlan beszólásokra visszatérve nap mint nap találkozom munkámból adódóan olyan emberekkel akik dicsérik ezt a spray-t!aki pedig több ezer ft-ot írt az kicsit nincs tisztában az árakkal mert a Trixi csak 900ft és nagyon jó!képzeld szakirodalmat is olvasok de rengeteg embertől hallom a tapasztalataikat és sokan viszik ezt a szert.az meg hogy nem ismerem a csivava testfelépítését és tanácsot akartam adni hát bocs!te esetleg egy catahoulai leopárdkutyának tudod??bocs hogy segíteni akartam és tényleg megyek kicsit olvasni mert itt olyan nagy parasztok vannak ha az ember segíteni akar lehurrogják!!szépen is meg lehet írni hogy bocs te ezt rosszul tudod!!sok depis tudok a dührohamokra jó dokit is!további szép jó éjszakát
2010. márc. 15. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem volt ilyen spray-m, nem is egyféle és tapasztalatból mondom, hogy nem jó. Ezeket hiába kened bútorokra, mert hamar elillan. Eredetileg arra lettek kitalálva, hogy műtött kutyák ne nyalják magukat, mert undorító keserű ízük-szaguk van. De arra sem jó igazán, a gallért nem helyettesíti egyetlen csodaszer sem. A bútorokra meg pláne nem jó, nekünk spec egyetlen hatásos szer "volt", az erőspaprika, be kell vele dörzsölni mindent. Színtelen, szagtalan és a legtöbb kutya utálja, hetekig tart a hatása és olcsó is. De emellett a nevelés is fontos persze.

Bocs, ha megbántottalak, de akkor máskor olvasd el végig a dolgokat, mert így tényleg elég hülyeségnek hatott, amit írtál. Abban viszont egyet értünk, hogy egy csivavát én sem pofoznék fel, bár néha igenis az orrukra kell koppintani, nyilván nem úgy, mint egy dognak. De nálam is ez a végső megoldás.

2010. márc. 15. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem fárasztalak megyek is csak még egy gondolat,nem tudom hányféle spray-t próbáltál ki de nálunk úgy viszik mint a cukrot.hülyeséget nem írnék amiről tudom hogy nem hat,én tényleg őszintén jókat hallottam.A csípős paprika nekem is eszembe jutott már de kiindulva a kutyámból egyszer pofátlanul kaparta a lábam a kajáért,és épp kínai csípős csirkét ettem de annak még ráadásul a tetejére még plusz paprikát szoktam kérni.gondoltam odaadom neki ha én majdnem megfúlok tőle talán ő is és békén hagy de úgy befalta hogy a párommal egy fél óráig csak röhögtünk.Nála ez nem vált be.nincs mese a kutyám egy zabagép:)
2010. márc. 15. 22:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, én is hallottam már olyan kutyákról, akik magában eszik a csípős paprikát. Na jó, nem vitatkozom, nálunk több spray sem vált be, szerintem nem ér annyit és félóránként fújkálni kellett és iszonyatosan rossz volt az a keserű permet, akarva-akaratlanul belélegeztem én is. :S De elhiszem, hogy neked bevált. Igazából mindegy is, mert a kérdés amúgy sem erre vonatkozott. :D
2010. márc. 15. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ráncigáld meg a nyakán a szőrt amikor rosszat csináld és mond neki h fúj vagy nem.Kicsiket így lehet nevelni a leg1szerűbben sztem.
2010. márc. 16. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!