Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A beaglet hogy lehett leszokta...

A beaglet hogy lehett leszoktatni az ugrálásról?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktattam le a 2 biglimet, hogy hátat forditottam nekik és nem figyeltem rájuk. Ha észrevették, hogy ezzel nem jutnak semmire abbahagyták és mihelyt nem ugráltak odafordultam hozzájuk és mehetett a simi és boldogság :P

De ha ez nem megy akkor mikor ugranak emeld fel a térded és a térdedbe ütköznek ami kellemetlen érzés nekik de nem fájdalmas.

2010. márc. 15. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem mikor megkomolyodott leszokott róla de előtte meg tanítottuk a 'ne ugrálj' parancsra úgy hogy mikor ugrált kaját mutattunk őt 'elvarázsolta' a kaja látvány mi meg mondtuk hogy ne ugrálj és odaadtuk a kaját
2010. márc. 15. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ugyanúgy, mint bármelyik másik fajtát. Nekem ugyan nem volt soha beaglem, de a dobermannál bevált az alábbi módszer: megtanítod leülni és ha ez már jól megy, akkor mikor ugrani készül, leülteted. Mikor leült, meg kell dícsérni( simogatás, jutalom falat ). Nagyon hamar megtanulja, hogy ne ugráljon. A mi kutyánk, amikor hazaértünk mindig örjöngve örült és remegve,ülve várta a simogatást.

Remélem segítettem! Sok sikert!

2010. márc. 15. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2010. márc. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!