Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ÁLLATIKÍNZÁS! Ez a video nem...

ÁLLATIKÍNZÁS! Ez a video nem az? (yorki dance) 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dogdancinget kezdek a kutyámmal és gondoltam a youtubon is szétnézzek miket talál ki más gazdi és erre a videora bukkantam:

http://www.youtube.com/watch?v=-UAgt9EcOj8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-UAgt9EcOj8&feature=related

Ugy kezeli szerencsétlen kutyát mintha egy plüss lenne,elhiszem,hogy biztos vicces így vissza nézzni.

De én ezt nevezem kínzásnak,nem tudom ti,hogy vagytok vele.De egy VADÁSZKUTYÁBÓL ezt tették.

Kis rucikába rángatva cibáják oda-vissza,szerintem az ilyennek nem való kutya!!!

Jó van benne tényleg ami aranyos,de ezt inkább plüss kutyával kéne csinálni,nem egy élő kutyával..

Nem hiszem,hogy ezt élvezni szerencsétlen,hogy kiscipőt adnak rá meg ilyen ruhákat..és nem ez az egyetlen ilyen gazdi..a 2,5 éves hugom nem csinálja már ezt a kutyámmal,de az,hogy egy felnőtt ember ezzel éli ki magát,neki ebben mi a jó??Élvezii??

Mit gondoltok??

2010. márc. 14. 19:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Szegény kutyus. :( Miért kell a kutyákból hülyét csinálni? :(
2010. márc. 14. 19:49
 22/42 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, hogy így véded azt állatokat de ezt én nem nevezném állatkínzásnak legfeljebb megaláztatásnak.Nem akarok már belinkelni semmit de láttam én már annyi meg annyi állatkínzásokról készült videót...hidd el, hogy ezeknek a yorkiknak kutya bajuk se lesz ellentétben sok más állattal..
2010. márc. 14. 19:49
 23/42 A kérdező kommentje:

Igen láttom nem jól írtam le,hogy állatkinázs.

Hogy fogalmazzam??:)

Ez számomra az állatkinzás egyik fajtája ami enyhébb,mint az egyik válaszoló linkelt videoja.

Lehet,hogy még igy is jobb sorsva van,mint más kutyának,de ez olyan megalázó,bár igaz a kutya nem tudja,hogy ezen most röhögnek az emberek,de akkor is olyan szomorú ezt így nézzni,hogy felhuzza a kezére a kutyát és mint egy plüsst ugráltat és ezen még röhögnek is.Meg ez a cipő is ugy kiakaszt.

A yorki az egy belevaló kisVADÁSKUTYA volt,most egy kiscipelőbe togyog és már köze nincs a vadászathoz.

De ez nem csak a yorkira igaz,mert más kutyusról is tudnék küldeni ilyen linket,de most erről találtam inkább.:S

2010. márc. 14. 19:53
 24/42 anonim ***** válasza:

A második videón hallani lehet, hogy a kutyus morog :(

Egyébként... azzal, hogy a kutya lábán ott a cipő, meg is lehet őrjíteni, de komolyan. Egyszer a kutyusom belelépett egy dióhájba, és kopogott, és nem értette honnan jön, és nagyon idegesítette. Ha nem szedem le, akkor megőrül. Nem vicc. :(

2010. márc. 14. 19:55
 25/42 A kérdező kommentje:

Hát igen,nekem is ez a cipő valahogy feldolgozhatatlan dolog.

3000FT.ért veszik,én is kb annyiért veszem meg magamnak..

akár ciki akár nem(jó talán drágább,de most nem számit)

Nem értem néha az embereket..ezen van mit élvezni?

2010. márc. 14. 19:57
 26/42 anonim ***** válasza:
ez nem állatkínzás csupán elmebetegség, az emberi hülyeségnek nincsenek határai, minek kell egy kutyát öltöztetni s kozmetikushoz vinni? nevetséges és szánalmas, a kutya az állat, nem ember, minek kell ilyen baromságokkal megnyomorítani szerencsétlent?
2010. márc. 14. 20:11
 27/42 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi, nem olvastam végig minden választ, de leírnám én is mert engem nagyon felkavart ez az idiotizmus. :S Mert valamilyen szinten igaza van a kérdezőnek, hogy kínzás! Az első táncoltatóst nem néztem végig és a másik kiscipőset sem, de az viszont kiverte nekem a biztosítékot. Ahogy csetlik-botlik szegény kutyus abban a cipőben, teljesen meg van zavarodva, egyáltalán nem érti, mi történik vele, az az idióta liba meg még el is dob neki egy játékot, hogy bukdácsoljon érte a kutya...??? Szegény meg ment volna érte, de alig tudott abban a hülye cipőben! Ez micsoda aljasság! És egyáltalán nem vicces! Ha belegondoltok, nem bántja végülis a kutyát, csak lelkileg terrorizálja ezzel, viccből! Kb. ettől kattan be szinte minden yorki és lesz idegbeteg! Aki látott már igazán labdamániás kutyát - és szerintem itt vagytok egy páran, akik már láttatok - gondoljatok bele, szegény kutya, menne az eldobott tárgyért, közben rajta van egy ilyen izé ami akadályozza a mozgásban, mit él át az az állat eközben? :( Hát kemény volt látni, le is állítottam utána, mert nem bírom nézni az ilyet, de az biztos, annak a csajnak, aki csinálta, 1 hét koplalás után dobnék oda egy jó tál mennyei vacsorát úgy, hogy mezítláb, parázson lépdelve kelljen érte mennie, hogy megehesse... :@ Pfúúúú nagyon felidegesített, kár volt belenézni :(
2010. márc. 14. 22:38
 28/42 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon idióták ezek az emberek! Levizsgáztatnám őket kutyatartásból az tuti...

Viszont... A kiscipő nem kínzás (csak az hogy felveszik és röhögnek rajta), mert arra szüksége lehet a kutyának. Pici kutya, megfázik, kimarja a lábát a só. Még a szánhúzó kutyákra is adnak néha cipőt.

2010. márc. 14. 22:45
 29/42 A kérdező kommentje:

Igazatok van!!

Szánhozó kutyának cipő????????

Atya isten..

2010. márc. 14. 22:52
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a munkától kisebesedik a talpa. Tudod azok elég sokat futnak a hóban meg a jégen... Nem hiszem hogy ez luxusbolondéria lenne, ahogy te érzed. Egy nagy, kemény kutyának is kimarja a lábát a só amivel felszórják az utat, hát még egy ilyen kicsinek, még az útmenti hóban sem tud menni mert ahhoz nem elég nagy!
2010. márc. 14. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!