Ha egy idős kutya elveszti látását mi történik?
Onnantól kezdve miért nem tud tájékozódni a lakásban?nem "emlékszik" hol volt az ajto, a helye,stb?
Mindennek nekimegy,és nem jön rá ha nekiment akkor ott nem tud továbbmenni.Ez normális?
Sajna normális. Nekünk a pici 10 évig élt,ebből 2-t vakon. Sok,főbb dolgot megtanult,de néha bizony koppant szegény.
Ha fizikailag nem lett volna egészséges (Persze a vakságon kívül.)én elaltattam volna.
Igen,a vak gyerekemet is ha mellette más,komoly fizikai betegsége/sérülése lenne. Tartom a véleményem,lehet lepontozni!
15 éves múlt már,és bő fél éve teljesen van.
Már nem is hall és sokszor rágja magát allergia miatt.
(Szteroidokkal nem akarom már tömni az allergiája miatt)
Sajnos ő mindennek nekimegy mint ha teljesen uj helyen lenne,nem csak néha mint ahogy te is irod.
nem tudom mi lenne jobb neki és ez mennyire szenvedés igy.
Fájdalmai vannak? Amíg nincsenek nagyon nagy fájdalmai, addig hagy boldoguljon.
Viszont sajnos természetes, hogy nekimegy a dolgoknak, igaz hogy a tájékozódásban jó a nózi (nagyobb baj lenne ha az orrával történne valami) de a vizuális érzékét most ő elvesztette. Óvatosabban fog közlekedni, de óhatatlan hogy nekimegy dolgoknak.
Nem mutatja h fájna valamije.
de értsd ugy h szo szerint ugy közlekedik mint a dodzsem...nem tudja hol van,korábban ha véletlen bepisilt akkor sose a szobában,de most meg mindenhová:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!