Tesómék elmentek nyaralni, itt hagyták a kutyát, de ez olyan depressziós hogy nem is eszik!?
Adtam mar neki tejet, virslit, diót,tápot de eszébe sincs enni csak iszik
Magyarvizsla
Mert ráparázol, és bevonzod.
Szard le a depresszióját, vidd sétálni, futtasd meg, viselkedj vele természetesen.
Ne babusgasd, ne adj neki olyanokat, amit máskor nem szoktál, és ne figyeld, hogy mit csinál.
Ne rakd a szalonnát a szájába, hanem úgy, ahogy mondták, vidd el sétálni, dobálj neki labdát, játszatok, hadd futkározzon és a felnőtt kutyáknak általában csak egy nap egyszer adnak enni - este. Ne erőltesd. Mozogjon sokat és este egyen egyszer. Hidd el, nem fog éhen halni :-)
Nem tudom, mikor jönnek haza tesódék de ha 2 napig nem eszik semmit a kutya, úgy sem, hogy CSAK ESTE adsz neki enni, akkor felhívnám a helyedben a tesómat és tanácsot kérnék.
Semmit ne csinálj másképp, mint rendesen!!!!
Teljes mértékben hagyd figyelmen kívül a viselkedésének a változását, és viselkedj teljesen természetesen!!!
Mindent természetesen csináltam, labdával nem foglalkozik, kertbe hátra engedtem, ott szeret szaladni meg a bokrokban keresgélni, de most nem.
Csak este kapott enni, de nem evett belőle, ezért próbálkoztam most én etetni mindennel de eszébe sincs, csak elhúzza a fejét
Nem baj.
Majd holnap eszik. Nem árt neki a koplalás, legyél következetes, és hagyd figyelmen kívül a mentális állapotát.
Természetes a viselkedése, de ha figyelembe veszed, azzal egyúttal automatikusan erősíted is.
Mivel az alapvető energiaforrása te vagy, te generálod az alap hangulatát, és azt veszi át, természetesen kell viselkedned, mint ha az ég-világon semmi nem történt volna.
Így segítheted a továbblépésben.
Sajnos nem tudod vele megértetni, hogy a családtagok nem mentek el örökre, és vissza fognak jönni.
Így ez a maximum amit tehetsz, hogy sokat mozgatod, feladatokkal tereled el a figyelmét, és minden másban szokásos módon viselkedsz.
Így mérsékelheted az aggodalmát, szorongását, gyászát (hiszen hiheti, hogy meghaltak a "falkatagok").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!