Mi baja lehet foxi és jack russel terrier keverék kutyusunknak (kicsiel több, mint 1 éves, és kan a kutyi)?
Szia!
Az első pár sor után sajnos én is epilepsziára gondoltam.. Nekem jack russel terrierem van, másfél évesen jött elő nála ez a betegség.. Sajnos nem volt otthon mikor történt a baj, de lehet h nála is ilyen tünetek jöttek elő.. kapott rá gyógyszert de nem tudta megmondani az orvos, miért jöhetett elő nála ez a betegség..
Rocky-nál előjele nincs, mikor jön a roham, csak egyik pillanatról a másikra elkapja, de miután elmúlik, felkel, és szinte ugyanezek a tünetei vannak.. járkál fel alá, nem tud megállni, néz a semmibe, nekimegy a falnak, valószínűleg azért mert szédülhet..
hiába kap gyógyszert, Severin a neve.. ugyanúgy előjönnek nála a rohamok heti rendszerességgel, van mikor egymás után többször. Szörnyű látvány és iszonyatos végignézni. Mi arra gyanakodtunk, hogy a frontra jöhet elő ez nála, de az orvosa nem tud semmi normális magyarázatot adni erre.. emeltük az adagját is de nincs semmi javulás :(
Elvileg ezeknél a fajtáknál ez sajnos gyakori..
remélem a te kutyusodnál nem ez lehet a baj.. azért írd meg, hogy van-e valami javulás nála, vagy mi lehet pontosan a baja, aztán sok sikert :/
szia!!
Fú hát igazából az lennne a fontos, hogy elmúlik-e ez valaha az életben? Mert ha a frontra jön elő... akkor szegénykém élete végéig szenvedne? Sevenalt szed Rocky is, vagy Severon valami hasonló...lila doboza van. Csak az a baj, hogy nem nagyon tudunk ilyenekre költeni. A gyógyszert még megtudjuk venni persze, de a kivizsgálása tuti nagyon drága lenne :( Rocky nemsoká 2 éves lesz, a fejfájásról még nem hallottam, nem tudom roham után fáj-e szegénykémnek..igazából egy 10-15 percig járkál fel alá és nekimegy mindennek, de arra gondoltam azért mert szédül szégénykém.. de ha ez az állapot tovább tart és látom, hogy zavarodott a feje, akkor tudom, hogy sajna jön még egy roham... :( Csongrádi vagyok, az a baj, hogy itt kb 1 orvos van, de az annyit ér mint zsákon a lakat... és nem is bírja az autózást, de megfogadtam, hogy egyszer elviszem egy normális orvoshoz, kerül amibe kerül... nem bírom nézni és hallgatni, ahogy rohamot kap :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!