Szuka vagy kan kutyát elönyösebb venni?
nekem is szukam van, jobb mint a fiu, de vigyazni kell ra, es olykor a szukak lehetnek agresszivabbak is, mint a kanok. nekem mindegy eppen....legyen es kesz! ha hazba akkor inkabb szuka.
meg hat mar feltalaltak a KUTYA BUGYIT!!!!!!!!!!!!! en mar rendeltem egyet......hehe
Nekem szukam van. Mielott megvettem volna, volt szemelyes tapasztalatom kannal is es szukaval is, mert a tág csaladi korben volt mindketto.
Kulsore csak azt vettem eszre, hogy a szuka kicsivel kisebb meretu volt es a feje sokkal kisebb volt, ami egy picivel jobban tetszett.
De nem is ez volt a donto ok, mert valojaban a szuka is es a kan is nagyon tetszett, hanem az, hogy azt hallottam es olvastam is, hogy a kanok, mikor pisilnek lepisilik a hasukat, illetve a hasukon a bundat. Ezt pedig ivartalanittatassal sem lehet elkerulni, nem ugy, mint a jelolgetest.
A szukak ellen ott voltak a vercseppek es az esetleges alterhesseg, de eldontottem, hogy ugyis ivartalanitva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!