Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassuk a kiskutyát a...

Hogy szoktassuk a kiskutyát a kutyapelusra?

Figyelt kérdés
10 hetes a kiskutyánk, Bichon Havanese. 1 hete van nálunk, mivel még hiányzik 2 oltása, nem lehet levinni. Itthon kutyapelust raktunk le neki, de csak néha talál rá (persze megdicsérjük olyankor) Általában jön megy a lakásban, és ahol rájön ereszti! Idegbajt kapok már! Segítsen valaki, értelmes tanáccsal! Gonoszkodók ne válaszoljanak!
2010. márc. 13. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes az, ha leviszed így is, hogy nincs meg minden oltása.Nem vagyok híve a kutyapelenkának, nagyon nehéz róla leszoktatni.Vidd le két óránként, ébredés és evés után,nagyon dicsérd meg ha kint sikerül, egyáltalán ne szokja meg, hogy a lakásban bárhol is lehet pisilni.A lakás tabu, a lépcsőház is!Nekem kanom van és nem jelöl a lépcsőházban sem, pedig nagy a csábítás, mert a szomszéd yorkija szokott és a mi szintünkön, de az enyém csak egyszer emelte a lábát, akkor összeszidtam azóta sem csinálja.Szerintem vidd le, ahol kevés kutya jár és ne engedd, hogy bármit felszedjen a földről.Én is kihordtam egyből, pedig még neki is csak a parvója volt meg, a kombi még nem és nem lett beteg,de 4 hónapos kora óta stabilan szobatiszta.(tacskóm van)
2010. márc. 14. 20:57
 12/15 anonim válasza:

ez kissé természetellenes nemde???

kutyára pelenka,hú,ez meredek..

2010. márc. 14. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

a kutyapelenkát nem RÁ teszik a kutyára, hanem valahová leterítik a lakásban és a kutya arra jár pisilni, kakálni, nem össze-vissza.

2010. márc. 15. 10:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma már nem bírtam tovább, és levittük, És csak lent végezte a nagy dolgát!!! Egy két pisi azért még besikerült, de ez is nagy haladás!Nagyon sok türelem kell hozzá! De megéri, borzasztó cuki!
2010. márc. 15. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!