Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallottatok már házi kedvencek...

Hallottatok már házi kedvencekre köthető biztosításról?

Figyelt kérdés
Most olvastam valahol,hogy az Aegon foglalkozik ezzel.Betegség,baleset,kutya által okozott kár esetén fizet a biztosító.Esetleg találkozott már valaki ezzel a termékkel?
2010. márc. 13. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos csak kutyára és macskára kötnek. Én díszmadár tenyésztő vagyok, értékesek a madaraim, mégse köthetnék rájuk.
2010. márc. 13. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, enyhén szólva diszkriminatívnak tartom, hogy most lesz 8 éves a macskám, akire már nem köthetnék biztosítást, mert kicsúszott az életkor limitükből. Pedig panelban van tartva, sokkalta kisebb annak az esélye, hogy valami baleset érje. Kismacskák sokaságát lehet sajnos elütve látni az utakon, rájuk, szegényekre mégis lehetett volna biztosítást kérni. Ebből látszik, hogy a bankokban logikátlan b@lf@szok ülnek, elnézést a kifejezésért.
2010. márc. 13. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ér semmit, mert csak azoknál az állatkórházaknál érvényesíthető akik a partnereik, és ez sem mindent támogat mint a mint a TB.

Páromnak volt és amikor megvolt a baj, nem fizettek, zsebbe kellett nyúlni..

2010. márc. 13. 16:51
 4/6 Akiteki ***** válasza:
Kb. annyi az éves díja, mintha kifizetnél egy nagy műtétet. Oltások, egyéb kezelések árát nem fizetik. Ennyi pénzt messze nem hagysz az állatorvosnál, mint amit a biztosító szeretne lenyúlni.
2010. márc. 13. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolkoztam rajta, hogy biztosítom a kutyámat, de nagyon drága és szerintem nem éri meg. Meg ugye normális biztosításnál úgy kezdődne, hogy felmérik a kutya egészségi állapotát és ezek után megállapítják, hogy mennyit kell fizetned. Ezzel szemben itt minden kutyára ugyanannyit kell fizetni, a szaporítótól származó labrador biztosításáért ugyanannyit kérnek el, mint a tenyésztőtől származ, diszpláziaszűrt mudi biztosításáért, pedig előbbinél sokkal nagyobb az esélye, hogy baja lesz. Bizonyos életkor fölött nem köthetsz biztosítást az állatodra, nem mindenért fizetnek, van egy csomó kivétel, de ha fizetnek, akkor sem az egészet. Jobban jársz, ha azt a pénzt, amit a biztosítónak fizetnél minden hónapban félreteszed. Ebtartói felelősségbiztosítást pedig sok más biztosítónál köthetsz jóval olcsóbban. Ez ugyan betegségek esetén nem fizet, de ha a kutyád másnak kárt okoz, akkor igen.
2010. márc. 14. 08:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Ma végre utána olvastam én is,és tényleg nem olyan jó dolog ez.Persze,a díjszámítási oldal nem működik a biztosító honlapján,nehogy elvegyék az ember maradék kedvét is az egésztől.Eddig is megvoltunk nélküle,eztán is megleszünk.
2010. márc. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!