Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Berni...

Mi a véleményetek a Berni Pásztor kutyáról?

Figyelt kérdés
???????....???
2010. márc. 13. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagyon gyönyörű, okos kutya, nagy mozgásigénnyel. Nagyon szeretnék egy berni pásztort, de nem tudnám minden nap kefélgetni a szőrét.:(
2010. márc. 13. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
szép
2010. márc. 13. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
nekem bernim van, es borzaszto hulye... 8 eves lesz, de meg mindig ugyanugy rankugral, osszenyal, jatszik mintha kolyok lenne. Imadom! viszont a szore nagyon hullik.
2010. márc. 13. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
szép..:)
2010. márc. 13. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
gyönyörű kutya
2010. márc. 13. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Remek gyerekőrző, védő! Nagyon tud szeretni! Azért ugrál, nyaldos mint az előbbi hozzászóló írta, mert így mutatja ki a szeretetét. És nagyon szép kutyus!
2010. márc. 13. 09:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek Berni Pásztoruk van. és mellette 4 gyerek. Nagyon szép, okos, könnyen tanul és türelmes kutya. pl. ők minden évben mennek ki Németországba és a kutyát is magukkal viszik. ott ül a gyerekek között. :)
2010. márc. 13. 10:21
 8/11 anonim válasza:

nekem bernim van és ugy kb 60 kilós xĐ

de nagyon aranyos és okos...

rendkivül tanulékony

2010. márc. 13. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy bernim, 16 hónapos, kan. Általában véve nagyon jól kezelhető fajta, emellett intelligens, jó kedélyű, barátságos, és nagyon szép, tekintélyes kutyák. Sugárzik róluk az értelem. :)

Minden elfogultság nélkül mondom, hogy a berni a kedvenc fajtám. (volt már tacskóm, dalmatám, huskym is)

Imádom a bamba képüket, meg azokat a nagy zoknis tappancsokat. És azok a csillogó mandulaszemek....

2010. márc. 13. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is Bernink van, mi is imádjuk, bár már lassan egy éves még nem nőtt be a feje lágya, mint egy gyerek. Szörnyen okos, és értelmes kutya. És úgy tud nézni azokkal a boci szemeivel, hogy haragudni nem lehet rá, még akkor se ha szétkapta a lábtörlőt. Szereti a gyerekeket, és nagyon hűséges társ!
2010. márc. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!