Idős kutya táppal pennys alutálcás, barf? Segítség összekeveredtem
Figyelt kérdés
van egy 10 év feletti palotapincsink,eddig kuty aszalámit evett,mostanában finnyásabb ezért alutálcást kap de ezt pennys,tescos minőség.ezért elgondolkodtam minőségi táp etetésén(acana stb).de elrettentem a sok negatív hallatán,a barfrol most hallottam és tetszik(mert mi paleozni kezdtünk nemrég),de sajnos kisfalun nincs rá lehetőség illetve 65 éves nagypapám nem is kezdene el vagdosni stb,és örül h ők ehetnek hust sajnos...szoval most nemtudom.h vegyek e neki tápot vagy maradjon az eddig kajája?mert egészséges korához képest joformában van,és félek h csak rontanék a táppal,illetve máskrémet szokott enni kenyérrel.melyik a h áromküzul a lgjobb2015. szept. 12. 20:17
1/2 anonim válasza:
Ha nem BARF akkor jó minőségű kutyatáp!!!
kutyaszalámi,konzerv és stb főleg,hogy tescos,pennys az csak szemét!!!
2/2 anonim válasza:
Darált csirkeláb, bőr, karom, csőr, szárnyvég, minden amit emberi fogyasztásra nem mernek felhasználni - na azt rakják bele a kutyaszalámiba, kutyakonzervbe.
Ha nem megoldott a barf, akkor senior tápok közül válassz, az az idős kutyáknak van összeállítva. A Morzsi tápot felejtsd el, minőségi legyen. Egy kistestű kutya napi táp szükséglete kb. egy bögrényi, vagy még annyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!