Ivaros Kan kutya nem tud fedezni. Ennek mi az oka?
Lehet hogy nem képes fedezni. Meg van csináltatva minden ilyenkor szükséges szűrővizsgálata? Mert egy tenyésszemlével rendelkező kan tutira nem csinál ilyet...
2015. szept. 12. 19:43
Az az oka, hogy valaki felelőtlenül, hozzáértés és szaktudás nélkül ráengedte egy szukára.
2015. szept. 12. 19:51
3/16 A kérdező kommentje:
most nem ez érdekel engem hogy felelőtlen szaporítok stb... Mert szinte csak ezt olvasom itt. A kan kutya gondjára vagyok kiváncsi , egészségügyi gondjára vagy arra hogy ez mi. Ha érdemben nem tudtok hozzá szólni akkor légyszi ne válaszoljatok kösz!
Az egészségügyi gondod az ÁLLATORVOS tudja megállapítani, akihez el kell vinni pároztatás előtt!
És érdemben válaszoltunk!
2015. szept. 12. 20:07
5/16 A kérdező kommentje:
Elgondolkodok azon hogy itt tulajdonképpen robotok válaszolnak akiknek a válasza egy betanult sablon szöveg. akik amugy kutyákhoz hülyék meg talán máshoz is de van egy betanult szöveg nyilván amit egymástól tanulnak és azt itt leadják újból és újból és újból.
És a kérdezők is robotok, akik újból és újból megkérdik, hogy "Vérzik/fuldoklik/nem eszik-nem iszik/hányik/haldoklik a kedvencem, mit tegyek?" ahelyett, hogy állatorvoshoz vinnék.
1. Rengeteg oka lehet, és a legjobb orvosok sem tudják 2 sorból kideríteni, hogy mi a baja.
2. A kutyának eleve nem is lenne baja, ha a felelőtlen gazda nem fedezne vele fűvel-fával, szűrések és vizsgálatok nélkül.
2015. szept. 12. 20:19
7/16 A kérdező kommentje:
"Vérzik/fuldoklik/nem eszik-nem iszik/hányik/haldoklik a kedvencem, mit tegyek?"
különbség ég és föld. "Legjobb doki sem tudná megmondani" nyilván azért gondolod ezt mert te nem értesz hozzá. Nyilván biztos van olyan ember aki látott már ilyent ő hozzá tudna szólni. De ti nem mert nem értetek hozzá és letudjátok annyival hogy ez rengetek dologból adódhat. Tehát mégegyszer írom de utoljára KÉREM AZ ÍRJON IDE AKI ÉRT HOZZÁ!
És azon még nem gondolkodtál el, hogy a kérdések többsége tényleg olyan, amit állatorvos/kiképző/akármilyen más szakember tud csak érdemben megválaszolni, aki LÁTJA a kutyát, meg tudja vizsgálni, megvan hozzá a kellő szakértelme, satöbbi? :)
2015. szept. 12. 20:48
9/16 A kérdező kommentje:
akumi csak nem bírod ki mi? Jó megértelek hogy kell valakivel kommunikálnod a kutyáid nem beszélnek vissza de akkor is bírd már ki hogy nem írsz ide.
10/16 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdésemet mert az gondoltam hogy itt állatorvos/kiképző/akármilyen más van akik értenek a kutyákhoz és megtudják válaszolni illetve legalább alternatívákat felkínálni , és nem akik full hülyék.
Kapcsolódó kérdések: