Ivaros Kan kutya nem tud fedezni. Ennek mi az oka?
Nem véletlen, hogy állatorvos nem nagyon jár netre. A távgyógyítás már Gyurcsóknak se működött, nem értem, miért gondolnád, hogy neten keresztül majd bárki diagnosztizálja neked a kutyád baját.
Én pl. egy ideje azért tartózkodom a konkrétumoktól, mert nem vállalom fel, hogy mi van, ha adott kutyával mégsem az van, ami nekem neten átjött, és a legjobb szándékkal is olyat mondok, ami aztán árt. Sőt, a gazdákat sem értem, hogy miért bízzák vadidegenek három sornyi szöveg alapján kialakított véleményére a kutyájuk testi-lelki egészségét. Hülyeség. Ha baj van a kutyával, elviszed szakemberhez, megnézi, megjavítja, mindenki boldog. Ne a kutyán tessék spórolni.
Ha nem beteg, akkor életképtelen, nulla ösztönű a kutyád. Vagy csak, ahogy mondani szokták, több esze van, mint a gazdájának.
És talán újdonságot mondok, de bárki írhat ide, úgyhogy leszel szíves leszállni a fellegekből és nem elküldeni a válaszolókat! Pláne akkor, ha igazat írnak, hogy egy mocskos szaporító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!