Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivaros Kan kutya nem tud...

Ivaros Kan kutya nem tud fedezni. Ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
egy kan kutya és egy szuka kutya "összeragadt" de csak 10 másodpercig a kan kutya nyomta a jellemző mozdulatokat de nem állt fel neki. És adott egy síróhangot lesszált a szukárol hátsó két lábát keresztbe tette és lefeküdt. ezt miért csinálta? mi az oka?
2015. szept. 12. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem véletlen, hogy állatorvos nem nagyon jár netre. A távgyógyítás már Gyurcsóknak se működött, nem értem, miért gondolnád, hogy neten keresztül majd bárki diagnosztizálja neked a kutyád baját.

Én pl. egy ideje azért tartózkodom a konkrétumoktól, mert nem vállalom fel, hogy mi van, ha adott kutyával mégsem az van, ami nekem neten átjött, és a legjobb szándékkal is olyat mondok, ami aztán árt. Sőt, a gazdákat sem értem, hogy miért bízzák vadidegenek három sornyi szöveg alapján kialakított véleményére a kutyájuk testi-lelki egészségét. Hülyeség. Ha baj van a kutyával, elviszed szakemberhez, megnézi, megjavítja, mindenki boldog. Ne a kutyán tessék spórolni.

2015. szept. 12. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha azt mondom, hogy prosztatagyulladása van, akkor futsz kamillás teával törölgetni, vagy mi? :D
2015. szept. 12. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha "nem áll fel" neki, akkor nincs aktus. 10 mp az nem összeragadás. Valószínűleg a kan hátulja nem bírta tovább. Milyen kutyáról van szó?
2015. szept. 12. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy pontosan meg tudjuk állapítani, hogy mi a baja. Akkor is el kéne vinned dokihoz, hogy kezelje, nem?
2015. szept. 12. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű, hogy fájdalma van a kutyának. Meg kéne mutatni dokinak.
2015. szept. 13. 07:17
 16/16 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem beteg, akkor életképtelen, nulla ösztönű a kutyád. Vagy csak, ahogy mondani szokták, több esze van, mint a gazdájának.

És talán újdonságot mondok, de bárki írhat ide, úgyhogy leszel szíves leszállni a fellegekből és nem elküldeni a válaszolókat! Pláne akkor, ha igazat írnak, hogy egy mocskos szaporító vagy.

2015. szept. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!