Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szeretik olyan kevesen...

Miért szeretik olyan kevesen a tacskót?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért akar mindenki yorkit vagy hasonló divatkutyát lakásba, miért nem szeretitek a tacskót?Előnyei:

1.kicsi, 3 szőrváltozata is van

2.borzasztóan okos

3.kicsi gyerek mellé, de nyugdíjashoz is jó

4.nem beteges, nem kell kozmetikára költeni

5.szép

6.megfizethető áron nagyon jó kennelekből lehet venni jó minőségű kutyákat

Mégis, miért nem?

2010. márc. 12. 20:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

igaza van azoknak, akik elfogultnak tartanak és valóban, mindenkinek más a kedvence és ez így is van jól, mert, tényleg, mi lenne a többi kutyával?

Kriszta!NE engedd a tacsidat 4 emeletet lépcsőzni, mert árt neki!Tényleg ölben kell vinni, ez komoly!Pár év és tönkremegy a porckorong a csigolyái között!

Szóval, maradjunk annyiban, hogy minden kutya egy önálló jellem és mindenki magához valót válasszon, de ami a legfontosabb:Nevelje meg!Mert láttam ám én sok settenkedő kicsi kutyát, aki orvul támad és harap, biciklist, gyalogost és vendéget!

Az én tacskóim kint nem haverkodnak(de nem is harapnak!)

bent a lakásban viszont már mindenki oké, aki bejöhetett hozzánk, az nem ellenség!Viszont voltam olyan helyen, ahol a palota pincsit be kellett zárni, mert hörögve, folyamatosan meg akart enni.Azt hiszem, az a baj, hogy sok a rosszul nevelt kutya.A tacskó önfejű, de nagyon jól kezelhető és borzasztóan tud ragaszkodni.Én is imádok egyébként minden kutyát, és tudom, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb, stb.Csak úgy érzem, hogy a tacskó méltatlanul hátul kullog a népszerűségi listán és sajnálom, hogy sokan csak a rossz oldaláról ismerik.(makacs, harap, ugat, stb.)

2010. márc. 13. 10:28
 22/23 anonim ***** válasza:

A párommal egy hónapja találtunk egy fiatal kis tacskó-keveréket. Előtte én is kicsit lenézően tekintettem a tacsisokra, de mióta megvan, imádom. Tényleg lehet abban valami igazság, hogy akinek egyszer volt tacsija, utána nem akar mást! Okosabb kutyám sose volt és az összes járókelővel barátságos, túlzottan is. Kutyabarátot viszont még nem találtunk neki, valószínű kiskorában nem hancúrozott más kutyagyerekkel. Remélem ez még válozhat.

A porckorongsérv nem vicc, igaz, hogy csak 12-13 éves korában, de a párom régi tacsijának is kijött, aki a harmadikon lakott. A végén már csak a mellső két lábán húzta magát és nem tudta tartani a vizeletét sem. Hiába is szeretne az én kicsi ebem felszaladni a lépcsőn séta után, én inkább cipelem!

2010. márc. 13. 13:49
 23/23 anonim válasza:
Még hogy a tacskót kevesen szeretik?Ez nem igaz nekem tavaly fialt a tacskóm és az öt kiskutyát egy hónap alatt elvitték,és még utána is kereték .
2011. máj. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!