Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 6 hetes kölyökkutyám...

Van egy 6 hetes kölyökkutyám és habzik a szája. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nem mindig, de van amikor kiakad, kezd habzani a szája és nem mozdul. Semmit sem csinál, még arra sem reagál ha a kezem mozgatom előtte, vagy az anyja nyalogatja. Amikor ezt abba hagyja elkezd mindenfele menni, és mindennek megy neki. Ezt az utóbbit csak egyszer láttam. Ez mire utalhat?
2015. szept. 11. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

nem alultáplált? ez is okozhatja, hogy nem jut elég kajához,mert a testvérei félrelökik, és azért tántorog szerencsétlen... próbáljátok külön etetni, tápláló kutyatáppal

esetleg vak? miért nem viszed állatorvoshoz? miért kell tudatlanul szaporítani, ráadásul felelősségtudat nélkül?

2015. szept. 12. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ja, bocs, nem szaporítottál, de ennek ellenére felelősséget vállaltál értük
2015. szept. 12. 19:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Megkérlek értsétek már meg, hogy nem azért vállaltam el őket, hogy utána ne törődjek velük. Épp ellenkezőleg, nem akartam, hogy azok az emberek elpusztítsák, mert azt tették volna!! Azért írtam ide, hogy amíg nem tudom elvinni állatorvoshoz, addig mit csináljak. Nem volt lehetőségem abban a percben elvinni sehogysem, és csak hétfőn tudom megoldani. Nem kell egyből támadni. Nincsenek alultáplálva, napi 3x adunk enni nekük, és elég nagy tálikóba. Még ott is szokták hagyni, egyet pihiznek, majd ismét esznek. Az amelyikről írtam már eléggé helyre jött, nem tudom mi lehetett vele, de azért mindenképp elviszem orvoshoz. Viszont időközben egy másikon az epilepszia tünetei mutatkoztak. :(
2015. szept. 13. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez már nem a te felelősséged, hanem a gazdájáé. Ha nem kell neki a kutya, akkor mondjon le róla! Te fizeted egy idegen kutyájának minden költségét!Legalább fizessen valamit, ha már eteted a kutyáját.
2015. szept. 13. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!