Van egy 6 hetes kölyökkutyám és habzik a szája. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Nem mindig, de van amikor kiakad, kezd habzani a szája és nem mozdul. Semmit sem csinál, még arra sem reagál ha a kezem mozgatom előtte, vagy az anyja nyalogatja. Amikor ezt abba hagyja elkezd mindenfele menni, és mindennek megy neki. Ezt az utóbbit csak egyszer láttam. Ez mire utalhat?2015. szept. 11. 18:11
1/14 anonim válasza:
Idegrendszeri problémákra.
Mindenképp vidd állatorvoshoz.
3/14 A kérdező kommentje:
8an születtek, most ismét kimentem és egy másik kutya is ezt csinálja..
2015. szept. 11. 18:48
4/14 anonim válasza:
Ez arra utalhat, hogy orvoshoz kéne vinned!!! Mondjuk...
Akár epilepsziás is lehet. Az én kutyámnak pont ilyenek voltak a rohamai.
5/14 anonim válasza:
Na látod, ezért nem kéne szaporítani. Az epilepszia öröklődhet....
6/14 anonim válasza:
Esetleg felpakolhatnád őket, és elvihetnéd állatorvoshoz. Amúgy is esedékes az első oltás.
7/14 anonim válasza:
Tök mindegy, mennyi kutya született, állatorvos kell a kicsiknek!
8/14 anonim válasza:
Tudod,mielőtt szaporítani kezdesz,félre kell tenni nagyobb összeget orvosra.
Vidd el őket egy normális rendelőbe.Kijáró orvos semmit nem tud kezdeni velük.
9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő ne jelents csak így valamit ki, ha nem tudod a hátterét. Tudom, nem írtam le, de nem gondoltam, hogy az lényeges. Van pénzünk állatorvosra, és természetesen nem is sajnálunk rájuk költeni. Az anya nem a miénk volt. Nagyszüleimhez állítottak be valakik, akik az erdőn dolgoznak, hogy amíg hazamennek náluk hagyhatnak-e 2 kutyát, mert nincs mivel hazavigyék, de utánuk jönnek. Időközben az egyik megkölykezett. Tudtuk, hogy ezek az emberek nem tartanának meg 8 kölyköt, ezért mindegyiknek gazdát kerestünk. Jöttek is az emberek, de megmondtuk, ne vigyék még, mert nem akartuk szétválasztani őket olyan hamar. Holnap visszük el őket a gazdákhoz, és egyúttal beoltani is.
2015. szept. 12. 10:07
10/14 anonim válasza:
Pedig lényeges lett volna ezt leírnod, mert így már más fényben állnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!