Kutyatartás panellakásban?
Nagyon sokat vagyok egyedül és régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy magamhoz vennék egy kölyökutyust. A gond az, hogy panellakásban élek. Személy szerint egy jack russel terrierre gondoltam, de utánaolvastam, hogy elég nagy a mozgásigénye. El tudnék vele menni mindennap hosszabb sétára, na de mi van akkor, ha itthon marad? Azt is olvastam, hogy jól elvan egyedül, de nem tudom mennyire lenne szívtelenség " börtönbe zárni" egy 47 négyzetméteres pecóba?
Mit gondoltok merjem- e bevállalni?
Mindenkinek nagyon- nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! Megy a zöld kéz mindenkinek! :)
Döntöttem: holnap este érkezik a kis kutyus! Az anayagi vonzattal nem lesz gondom, a munkaidőm kötetlen, tehát lesz időm vele foglalkozni! A szobatisztasággal lesznek problémáim, de szerintem egy idő után ő is megtanulja ezt!
Belevágok, szeretem a kihívásokat! És nagyon szeretni fogom a kiskutyámat!
És milyen kutyusra esett végül a választásod? Vagy maradtál az eredetileg kinézett Jack Russelnél? :)
Hogy megy a "kiképzés" ?:)
Szia!
Igen, maradtam, a jack russel- nél,bár valóban bazi nagy fába vágtam a fejszémet, nagyon nem könnyű vele45 Akaratos nagyon!
A NEM parancsszót sikerül eddig elsajátítani, a házirendet még tanulja! A kaki- pisi ügy még necces, levinni még nem tudom, nem is akarom, amíg ilyen kicsi, így megy a takarítás ezerrel...
A labdát már visszahozza nekem, mikor dobom neki, most éppen az ÜL vezényszót próbálom neki tanítani kisebb- nagyobb sikerrel! :)
Nagyon ragaszkodó kis tünemény, de rengeteg nyűg van vele!
Szeretem őt és őszintén bízom abban, hogy minden rendben lesz velünk! :)
Arra azért készülj, hogy az elkövetkezendő 15 évben minden szabadidődet az ő fárasztására kell áldoznod :)
mert igen hiperaktív, és felnőttkorban is ilyen marad:)
Mivel eredeti funkcióját csak úgy tudta megfelelően betölteni, ha folyton éber:)
Ha nagyon nem bírsz vele, járj suliba, az ovi ingyenes :) Engedelmességire is beiratkozhatsz,ha van úgy időd és anyagi háttered (kb. 30-50.000 Ft, várostól,sulitól függ). Nálunk a suliba amúgy a legrosszabb kutya a Jack Russel:D Mindenkihez odamegy és kötekszik:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!