Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatartás panellakásban?

Kutyatartás panellakásban?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat vagyok egyedül és régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy magamhoz vennék egy kölyökutyust. A gond az, hogy panellakásban élek. Személy szerint egy jack russel terrierre gondoltam, de utánaolvastam, hogy elég nagy a mozgásigénye. El tudnék vele menni mindennap hosszabb sétára, na de mi van akkor, ha itthon marad? Azt is olvastam, hogy jól elvan egyedül, de nem tudom mennyire lenne szívtelenség " börtönbe zárni" egy 47 négyzetméteres pecóba?

Mit gondoltok merjem- e bevállalni?

2015. szept. 11. 02:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem kölyök és még véletlenül sem Jack Russel, meg úgy egyáltalán nem terrier. Válassz egy felnőtt, nyugodt habitusú kutyát, lehetőleg menhelyről. A panel 47 négyzetmétere meg jobb, mint egy gyepi vagy menhely huzatos kennele.
2015. szept. 11. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon- nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! Megy a zöld kéz mindenkinek! :)

Döntöttem: holnap este érkezik a kis kutyus! Az anayagi vonzattal nem lesz gondom, a munkaidőm kötetlen, tehát lesz időm vele foglalkozni! A szobatisztasággal lesznek problémáim, de szerintem egy idő után ő is megtanulja ezt!

Belevágok, szeretem a kihívásokat! És nagyon szeretni fogom a kiskutyámat!

2015. szept. 15. 21:56
 13/17 Szilvi & Argos ***** válasza:
82%
Sok sikert kívánok, és kösd fel a gatyát, pakolj el MINDENT :D
2015. szept. 16. 21:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Úgy lesz! :)
2015. szept. 16. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:

És milyen kutyusra esett végül a választásod? Vagy maradtál az eredetileg kinézett Jack Russelnél? :)

Hogy megy a "kiképzés" ?:)

2015. szept. 18. 18:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, maradtam, a jack russel- nél,bár valóban bazi nagy fába vágtam a fejszémet, nagyon nem könnyű vele45 Akaratos nagyon!

A NEM parancsszót sikerül eddig elsajátítani, a házirendet még tanulja! A kaki- pisi ügy még necces, levinni még nem tudom, nem is akarom, amíg ilyen kicsi, így megy a takarítás ezerrel...

A labdát már visszahozza nekem, mikor dobom neki, most éppen az ÜL vezényszót próbálom neki tanítani kisebb- nagyobb sikerrel! :)

Nagyon ragaszkodó kis tünemény, de rengeteg nyűg van vele!

Szeretem őt és őszintén bízom abban, hogy minden rendben lesz velünk! :)

2015. okt. 6. 02:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra azért készülj, hogy az elkövetkezendő 15 évben minden szabadidődet az ő fárasztására kell áldoznod :)

mert igen hiperaktív, és felnőttkorban is ilyen marad:)

Mivel eredeti funkcióját csak úgy tudta megfelelően betölteni, ha folyton éber:)

Ha nagyon nem bírsz vele, járj suliba, az ovi ingyenes :) Engedelmességire is beiratkozhatsz,ha van úgy időd és anyagi háttered (kb. 30-50.000 Ft, várostól,sulitól függ). Nálunk a suliba amúgy a legrosszabb kutya a Jack Russel:D Mindenkihez odamegy és kötekszik:D:D

2015. okt. 6. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!