Kis energiaszintű kutyák?
természetesen tudom,hogy séta séta séta,de alap esetben mindig vannak kisebb energiaszintű kutyusok.Milyen fajták ezek?
u.i. kis testű,szobakutyák érdekelnek.köszönöm
Ez egyed függő!!
Mopszból és franciából is vannak nagyon aktív egyedek.Környéken egyik mopsz nagyon lassan sétál mondjuk duci is. Egy másik állandóan labdázik rohangál alig lehet lelőni :D
Szóval én egy fajtát sem mondok.
Emberekből is vannak lusták,vannak aktívak,vannak közepesen aktívak és stb.
Elmész egy tenyésztőhöz és a leglustább kutyát választod ki vagyis kérd ki a tenyésztő véleményét.
Basset-ből én aktívat még nem láttam:D
Rettenetesen makacs kutya és borzasztó lusta.
Nem lehet megmondani előre, én vizslát is láttam már nyugodtat, egész nap a gazdája mellett feküdt, és angol bulldogból is láttam idiótát.
Ha biztosra akarsz menni, akkor egy felnőtt egyedet választasz - ebben az esetben bármelyik fajta szóba jöhet.
Ez igenis fajta függő, ha egymás mellé teszel egy pörgős mopszot meg egy nyugisabb mudit, akkor is az utóbbi lesz a nagyobb energiaszintű.
Mopsz, bulldogok kifejezetten alacsony energiaszintű kutyák. A legtöbb kistestű kutya egyébként minimum közepes mozgásigényű. Egyébként angol nyelven van egy csomó dog chooser oldal, ahol megadhatod mit szeretnél és kidobja a megfelelő fajtákat.
nekem fajtiszta labradorom van de annyira lusta, hogy csak na. ha dobsz neki valamit egyszer talan visszahozza aztan lefekszik aludni :) ebbol kifolyolag nem csinal rendetlenseget, nem as, nem kapar stb.
haverom ugyanennyi idos labradorja addig hozza-viszi a labdat amig dobod. akar 2 oran keresztul is.
tehat nem csak fajta haem kutyafuggo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!