Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit mondjak neki? Így nem...

Mit mondjak neki? Így nem tudom nevelni a kutyámat!

Figyelt kérdés
Az apám túlságosan elkényezteti a kutyámat. Miatta nem tudtam (már fel is adtam) leszoktatni például az ágyban alvásról, a felugrálásról 100x annyi erőfeszítéssel sikerült. Arról, hogy tép minket, arról is sikerült. Idézem mit mondott erről "ÁÁÁÁ nem harap, csak a szájába veszi" A nevén sem tudja szólítni. Minden nevet kitalált neki: Blöki, Blökkencs, Kutymorgó, Gómbóc, Kis drágám...csak Daisy nem. A kutya szerencsére nagyon szelíd golden baby, de elrontja a nevelésem. Mikor tanítom húzza a száját(apa)...A kutyasulira ugyanez a válasz. Nem mintha bármi köze lenne hozzá. A saját pénzemből vettem a kutyát. Mikor még nem volt meg Daisy azt mondta, hogy nem is fogom szeretni...most meg "KISBABÁM, BLÖKKENCS..." És még az asztalról is eteti. Akár hányszor mondtam neki, kedvesen, idegesen, mérgesen, aranyos szemekkel...nem tudja abbahagyni. Utálom. Már mindent mondtam neki: Jan Fennel könyve(azt mondta rá, hogy állatkínzó), videók, filmek(pl. a póráz két végén) mind hiába: hülye és kész. De nem akarom, hogy elrontsa a kutyusomat. Mit mondjak neki? Kérlek segítsetek!
2010. márc. 12. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyutt erzek veled, az en csaladomban is tobb a problema, mint a boldogsag.

Nekunk nem volt kutyank akkoriban, mikor otthon laktam, de nalunk a gyerekneveles (azaz ocsem es az en nevelesem)teren voltak ugyanilyen bajok.

A tapasztalataim szerint apukadat nem lesz konnyu jobb belatasra birni. Mivel az o hazaban laksz, ezert o diktal. Az egyetlen megoldas, ha elkoltozol, habar tudom, ez mennyire nehez manapsag.

Annal azert jobb a helyzet, mintha utne-verne a kutyat.

Majd, ha el tudsz koltozni, sajat magadat fenntartod, akkor ott te leszel a fonok. Ebbe bele kell torodni, mert ha nem sikerul, csak te valsz lelki betegge.

2010. márc. 13. 00:21
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Sztem te féltékeny vagy apádra, mert a kutya jobban szereti őt, mint téged.
2010. márc. 14. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
próbáld meg azt: hogy meg mondod apádnak, hogy lehet az övé a kutya csak adja meg az árát! (kicsit többet is mondhatsz mint eredetileg volt) és veszel magadnak egy másik kutyát. és majd össze hasonlítjátok hogy kié van jobban megnevelve.
2010. ápr. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!