Kutyaház télre, kiskutyának? Ha kint van a kutyus, akkor milyen a legjobb kutyaház neki? Konkrét linkeknek is nagyon örülnék!
Figyelt kérdés
A teraszon lenne a bejárati ajtó melletti sarokban a kutyus háza. 10 hetes rövidszőrű magyar vizsla. De nem tudom, milyen lenne a legjobb kutyaház neki. Éjszaka bent alhat, nappalra kellene a kutyaház.#kutyaház télre
2015. szept. 9. 08:48
11/13 anonim válasza:
pontosan, fogod azt látni. Nekünk két hónap kellett, de mi pl. a nyárra "tettük" már ki.
Lehet kint, csak legyen otthon is valaki, mi van, ha kibújik valahol, vagy valakinek megtetszik és megfogja elviszi (nem tudom milyen kerítésetek van).
12/13 anonim válasza:
Egyedül élek így a kutyámat kiskorában napi 8-9 órára otthon kellett hagynom bezárva, kábelmentesíteni kell a földet, mert mindent szétrág, ágyaktól meg előre gondolatban elbúcsúzni... Ha sok szivacsot kitép az ágyból érdemes orvoshoz vinni...
A kutyabejáró 2-3 hónapos korában lett berendszeresítve, előtte nem mertem kiengedni, mert egy kutyámat előtte úgy lopták el a kertből kiskorában.
13/13 anonim válasza:
és kedves utolsó, milyen a kutyád azóta? mármint milyen a viselkedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!