Ma megharapott a kutyám. Mi a teendő?
Eddig már két ismerősömet és az apukámat is megharapta. Sajnos az apukám nagyon elkényezteti,ezért nem tudja eldönteni ki a családban a falkavezért,de az,hogy a saját gazdáját megharapja az szerintem nem normális. Hogy lehetne kinevelni ezt belőle?
Fajta: Spániel
Kor: 2 év
kedves 22:25-ös
Tudod csak azért írtam igy, mert siettem, mert nem is azt irtad, amiről kellett volna.
Itt nem pár hónapról van szó, hanem 2évről.
És azért az meg elég durva, hogy egy embernek ilyet kívánsz , hogy tépjen szét a kutyám.
Hát tudatom veled, hogy nem fog, mert ez annál intelligensebb, szerintem még nálad is.
És nekem meg sem fordult volna a fejemben , hogy neked ilyet kívánjak, na de mindeki más.
Szóval én meg csak annyit kívánok neked, kedves fórumozó, hogy legyen még sok kutyával együtt töltött boldog éved.És ha vizsgás a kutyád, az nagyon jó.Nekem családi kutyám van. Be kell látni, hogy a nevelésével tényleg gond van a kutyának, de nem harapDÁLÁSRÓL, hanem HARAPÁSRÓL van szó, ami nálam 2 különböző szó.Ami pedig azt illeti, minde1 hogy spániel, vagy milyen kutya, a kutya akkor támadja meg a gazdáját, ha felül érzi magát rajta, és egy kicsit "renbe " teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!