Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz az ha egyszer húz hámmal...

Igaz az ha egyszer húz hámmal a kutyám, utána már mindig húzni fog?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak tanítás kérdése az egész. Vidd sima pórázzal és ahogy elkezd húzni ránts egyet a pórázon. És mond neki h. lábhoz.

Jobban járnál ha elvinnéd kutyasuliba.

Mi kutyánk 8 hónapos amstaff és nagyon szépen jön láb mellett, húzás nélkül. És ezt a kutyasulinak köszönhetjük meg persze magunknak:)

2010. márc. 12. 14:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Öhm, kicsit rosszul fogalmaztam. :) Úgy értettem hogy pl görkorival húz engem a kutya, utána már sétánál is húzni fog? Vagy összezavarom, hogy egyszer engedem egyszer meg nem ?
2010. márc. 12. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Alapból az enyémse húz, de ha kérem megteszi. Járunk suliba.
2010. márc. 12. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ugy tanitottam meg,hogy sétánál mondom,hogy lábhoz akkor addig szépen sétál amig nem mondom,hogy futás :))

Ugyan ez van görkorival is,bár akkor nem pórázzal viszem,de mondom neki,hogy futás akkor fut melettem.

Szóval nem fog összekavarodni ha normálisan megvan tanulva,hogy lábhoz és ,hogy futhat vagy ilyesmi.

Remélem érthetően írtam le,ha nem akkor szólj :))

2010. márc. 12. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sétálni viszed, nyakörv póráz, akkor láb mellett normális tempoban. Ha hámmal, akkor huzhat. Össze tudja majd kapcsolni a dolgokat, és megtanulja a különbséget.
2010. márc. 12. 16:03
 6/6 Akiteki ***** válasza:

Tanítsd meg a különbséget neki.

Az enyémek pórázon nem húznak, ha rájuk adom a hámot, azonnal nekiiramodnak. Állítólag még azt is meg lehet tanítani, hogy húzás közben ne kakáljanak, de nekem ez még nem sikerült. :))

2010. márc. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!