Ha két kutya egyszer ölt, máskor is ölni fog? Mi lehet a gyilkolás oka?
Figyelt kérdés
Két kaukázusi-németjuhász keverék kutya először idegen kutyákra támadt, majd idegen macskákat téptek szét. A saját macskákkal, és egy báránnyal együtt ettekm aludtak, nyalogatták egymást, stb.
Aztán egyszercsak kibelezték a saját macskát. Pár nap múlva szétmarcangolták a birkát, aki imádta őket.
Minket imádnak, nagyon barátságosak. Persze idegent nem engednek a portára, ha a gazda nincs ott.
Merjek velük lenni? Lehet, hogy a következő áldozat ember lesz? A kisbabámat természetesen nem engeden hozzájuk, de vajon rám is veszélyesek letetnek?
Mi lehet az oka, hogy a korábbi barátaikat széttépték?
2008. szept. 8. 13:46
11/12 anonim válasza:
szia nem biztos hogy mégegyszer fog ülni nekem vagy egy kaukázusim igaz az nem őlt még de én azt tanácsolom hogy vid el orvoshoz kivizsgáltatni meg dericski hogy annak a kutyának mért ment neki én ugy hiszem hogy kutya ok nélkül nem támad
12/12 anonim válasza:
Mindenképpen fordulj szakértőköz, mert a kezeletlen agresszió csak fokozódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!