Kody vagy a Dzsoni nevet adjam a staffordshir terrier kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Barna2015. aug. 31. 08:15
5/9 anonim válasza:
Más nevek nem játszanak??
Kody néven pár yorki fiút meg egy csivavát ismerek.
Én úgy vagyok vele,hogy egy fajtához legyen egy megfelelő név :)
De persze te tudod:)
Niko,Bosco(boszkó),Aramisz,Hádész,Igor
Nekem ezek a nevek jobban passzolnak egy staffihoz :)
6/9 anonim válasza:
Nem, egyik helytelenül leírt angol nevet sem adnám. Idétlennek tartom őket. Ha angol név, akkor normálisan leírva.
7/9 anonim válasza:
A kutyának nem írásban fogja benyújtani a kérvényt hogy jöjjön vissza :) Szóval nem mindegy hogy van kiírva? A lényeg hogy így érhető annak is aki nem angolos.
8/9 anonim válasza:
Mert aki le sem tudja írni, az nyilván normálisan ejti majd, mi? Másrészt miért an "angolosokról" beszélsz, mikor maga a kérdező sem az, csak valami suttyós angol nagyon kemény nevet próbál adni? Szerinted aki Kody-t ír, az tud angolul?
9/9 anonim válasza:
Lényegtelen hogy ejti,írja és mennyit tud angolul ,kutyanévről van szó,nem az angol haverját fogja így szólítani. Feleslegesen kelted a feszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!