Tudtok nekem mondani olyan kutyafajt?
Közepes méretű család szerető és kinti kutyafajra lennék kiváncsi
ELŐRE IS KÖSSZÖNÖM!!!!
Ha nincs semmi álmaid kutyája, akkor tényleg a legjobb ha egy menhelyen körbenézel.
Család szerető minden kutya, hisz a család tagok számára falka tagok, csak megfelelő neveléssel és szeretettel tudomására kell hozni, hogy ő ebben a falkában hol van.
A kinti kutyafaj is relatív.
Nálunk pl. a roti alapból kint van, de elég sokszor beengedjük napközben.
Van hogy hűsölni jön be a konyha kőre, van hogy télen melegedni a szobába, van hogy egyszerűen csak bent fekszik miközben TV-zünk vagy bármi, mert szeret a közelünkben lenni.
Nekem van álmaim kutyája csak azt kutyasuliba kell vinni és aszt nem engedi anyukám
És ez a border collie blue merle
bordert SEMMIKÉPPEN SEM, nem azért, mert kötelező őket suliba vinni, hanem mert nem neked való. amúgy miért van az anyukád a suli ellen?
menhelyen keress szerintem valamilyen keverék kutyát.
már írtam, hogy nem a kutyasuli nemléte az oka annak, hogy a border NEM NEKED VALÓ. az a legkevesebb. nem kötelező egy kutyét se vinni suliba, csak ajánlott, meg jó program.
véleményem szerint aki egyáltalán rákérdez, hogy milyen kutyája legyen annak már ne legyen bordere. bordere csak akkor legyen az embernek, ha tudja, hogy 100%ban ki tudja igényelni a szellemi és fizikai igényeit és fel sem merül benne, hogy vajon neki való -e a border. bármilyen iciripiciri kis ellenindok már csak eszedbejutott? ne vállalj bordert. megbánod, de a rosszabb, hogy a kutya fogja bánni.
mondom, menhelyi keverék!! mindketten jól fogtok járni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!