Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy komondor mennyit eszik...

Egy komondor mennyit eszik havonta? Jól számoltam?

Figyelt kérdés

Brit Premium XL kutyatáp.

50kg-os kutya: napi adag 368g, akkor 30X368=11 040, tehát kb. 11kg tápot eszik havonta. De ez nekem nagyon kevésnek tűnik, azt hittem egy 15kg-os zsákot simán megeszik havonta. Tényleg csak ennyit eszik?

[link]

2015. aug. 30. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Bár a brit prémium jó, azért nem a legjobb. Mikor asztal etetünk, mindig kicsit többet kellett adni, mint az előirt, szerintem számíthatsz egy zsákra. Barf etetésen gondolkoztál már? Talán kicsit olcsóban kijönnél, attól függően, hogy mennyiért jutsz húshoz, és a kutyának is jobb.
2015. aug. 30. 08:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Gondoltam már a nyers etetésre, de nincs időm rá, hogy kiegyensúlyozott étrendet készítsek... Több kutyám is van, ők Brit-et esznek, ezért gondoltam nála is jó lesz. Ennél drágábbat sajnos nem tudok venni. A többieknél bevált, úgyhogy lehetőleg szeretnék ennél a tápnál maradni. Amúgy szoktak kapni Premiere kutyakonzervet is, abból természetesen ő is kapna. ;)

2015. aug. 30. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó minőségű tápból kevés is elég. Viszont az előírt adag az csak támpont. Lehet,hogy sokkal több kell vagy kevesebb kell neki. Attól függ. Ha látod,hogy hízik akkor kevesebbet adsz,ha nagyon sovány akkor többet.

Bár nekem kistestűim voltak, vannak,sosem ragaszkodtam az előírt mennyiséghez,elsőnek megnéztem mennyi az annyi. Sokféle táppal etettem. Volt amiből sokkal többet kellett adnom,mert fogyni kezdtek. De volt,hogy vissza fogtam az adagot,mert túl sok volt már és kezdtek kikerekedni.

Igazából ezt majd a kutyán látod,hogy elég e neki vagy kevés.

2015. aug. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!