Meg tudtuk volna menteni a kutyam?
Látta rendes állatorvos (rendelőben), volt kivizsgálás, folyamatos állatorvosi kontroll? Nyilván ha nem, akkor lehet, hogy lehetett volna segíteni rajta, de ez már sosem fog kiderülni.
A kijárós állatorvosnak korlátozottak a lehetőségei, jobb rendelőkben meg van vérvétel, ultrahang, ismerik az állatorvosok a modernebb vívmányokat a szakmában, és előszeretettel alkalmazzák is - a kijárós dokik meg sokszor meg sem említik, hogy erre is van lehetőség, hiszen akkor nem az ő zsebüket tömik tovább a gazdák.
Nagyon sajnálom! :(
Nyilván, ha az állatorvos lelkiismeretesebb lett volna, és felvilágosít arról, hogy hol és milyen lehetőségei vannak, akár a műtétre, akár a korszerűbb kivizsgálásra és gyógyszeres kezelésre, akkor talán lehet, hogy meg lehetett volna menteni. De nem biztos.
Bűntudatod ne legyen, mert nem a te hibád. Te láthatóan mindent megtettél érte, nem rajtad múlott!
részvétem!
a leírtak alapján szerintem minden tőled telhetőt megtettél, így ne okold magad a történtek miatt
gondolj inkább arra, hogy a bajban sem hagytad magára, és az utolsó napjait is sikerült boldogsággal bearanyoznod, így ő fájdalmai ellenére is érezte, hogy szeretve van.
Nyugodjon békében!
Koszonom mindenkinek a kedves szavakat !
a legszebb a dologban,hogy fajdalmai ellenere mindig boldog volt, sosem mutatta ki, hogy beteh lenne. Hihetetlen kutya volt, soha nem felejtem el :(
Nagyon sajnálom, én is nem rég vesztettem el a kutyusom, tudom milyen rossz.Az idő segít majd.
Nem lehet hogy szívférges volt a kutyusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!