Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A 9 hónapos mudink már kétszer...

A 9 hónapos mudink már kétszer elkapott egy-egy tyúkot és széttépte mire hazamentünk. Mit tegyünk, hogy leszokjon erről? Hogy lehet megbüntetni ha már órákkal ezelőtt történt az eset? Egyáltalán van esély leszoktatni erről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 11:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy japán tyúkjaink vannak,azok meg köztudottan nagyon izgágák, szabadlelkűek, minden pici lukon kibújnak, felrepülnek bármilyen magasra. Betonbunkerbe meg nem akarom őket zárni. Gondoltam hogy a mudi tényleg terelő állat, és a vérében elvileg az van hogy vigyázni kell az állatokra, nem bántani őket. Sajnos keveset vagyunk otthon, lehet hogy tényleg a mozgáshiány az oka hogy rákapott.
2010. márc. 11. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán minden nap másfél-két óra sétával le lehetne szoktatni róla, de mindenképpen sokat segítene. Mondjuk nekem furcsa, hogy egy mudi öli a tyúkokat, nekem is mudim van, terelni akarja őket, nem megölni.
2010. márc. 11. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is volt regen egy roman pasztorkutyam ami ugy 8 honapos koraban eljatszott 1 lili tyukot ami persze elpusztult.Batyam fogta a tyukot es hozzaverte a kutyahoz 1 parszor es azutan soha tobbet nem nyult a tyukokhoz sott oda tojtak a pajtajaba es a tojasokhoz sem nyult.Kicsit drasztikus a modszer de nallunk be valt.Jelen pillanatban 1 kaum van es az fiatal koraban mikor eloszor latott tyukot neki futott es ra kialtottam azota nagy baratsagba van veluk soha nem bantotta .Sajnos az en jappan kakaskam elpusztult a kaum legjobb baratja volt a tyukudvabol
2010. márc. 11. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a döglött tyúkkal való odasózás nekünk is bejött, próbáld ki, nem fog a kutyád ettől lelki sebeket kapni.
2010. márc. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!