Kutyát lehet kútvízzel itatni?
Hétvégi ház, egyelőre nincs vezetékes víz. Viszont van kút.
Amikor kint vagyunk lehet a kutyának adni kútból vizet ?
Mondjuk a pocsolyákból is szoktak inni, és semmi bajuk, de gondoltam azért rákérdezek...
Én azért nem szívesen innék egy szimpla fúrt kútból...
Állatokat viszont szoktak itatni vele.
Vagy rosszul tudom ?
Ha nyugtalanít akkor a vizet bevizsgáltathatod. Egyébként ha nem olyan területen laksz ahol a talajban sok az arzén akkor rendszerint sokkal jobb a vízminősége. A későbbiek folyamán még hasznos is lehet ha gazdálkodásra adod a fejed,mert akkor a veteményt is locsolhatod.
Ahol laksz a szomszédok mit mondanak a kút vizéről?
Pécsi vagyok.
Sok kert van a környéken. A közvetlen szomszédok locsolnak vele. De locsoláson kívül nem használják másra.
Mondjuk másnál kutya sincs, max előrébb a házaknál, ahol laknak. De ott meg van vezetékes víz...
Ha az emberke ihatnak belőle, akkor a kutya is, ha legfeljebb locsolásra használható akkor elgondolkodnék.
Utolsó:A kutya tényleg 10-15 évig él, de ugyanakkor a testsúlya is kisebb. Tehát amit egy embernél nem gond, az a kutyának már lehet halálos adag. Nem azt írom, hogy ne itasd, főleg mert ti is isztok belőle gondolom, csak gondoltam szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!