3 hónapos kolyok kutyám megtámadta a kezem mert hozzáértem a kajájához!?
Vannak kutyák akiket le lehet szoktatni van akit nem. Nekünk a németjuhászunkt nem tudtuk. Később még rá is játszottak a szüleim. Sosem támadott, csak morgott ha gyanúsan néztünk a kajára, de falkavezésként nézett ránk, mert ha ráparancsoltam, eljött a kajától.
De ha mondtam hogy vigyázzon rá, az övé akkor meg ellenem is védte.
A többi kutyám nem volt ilyen szófogadó, de azoknak meg akár a tányérjukból is ehettem volna.
Fegyelmezd, de ha nem hagyja el akkor sincs szerintem baj.
Játszottam vele és neki ugrott a fejemnek es az álamba harapott és egy kicsit vérzik.. Meg a kezemet is elkapta és rákiabáltam és még jobban csinálta.. felhasította a bort és nagyon csíp.
3 hónaposan ilyen sebeket csinál, akkor mi lesz késobb?
Nincs vele gond, csak ha elkezd játszani akkor durvul be ennyire.
Elkaptam már a grabancánál, de nem segít mert mindig ideges lesz tole. A szája szélét is rányomtam a fogára, olyankor elengedi a kezem, de ezt nem mindig sikerul megcsinálnom, mert van hogy szorosan harap.
Nem akarom hogy a család fiatal tagjaiba kárt tegyen, kutya suli nincs a kozelben csak olyan ahol meg lehet tanitani a kutyaknak az alap parancsokat es ennyi.
A másik kutyámat is elkapta játék kozben és felsértette a borét. Csak akkor ilyen ha játszunk, ha nincs játék akkor angyalként viselkedik.
Ne játssz vele harapósat. Ha olyat szeretnél, akkor szerezz be egy erős rongyot, vagy őrző-védőn használt bőrdarabot, hurkát, harapópárnát, zsinóros labdát - ezeket haraphatja kezed, arcod helyett.
Morgásért, harapásért, másik kutyával durvulásért büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!