Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyerek mellé milyen nagy...

Gyerek mellé milyen nagy termetű Fajtatiszta kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Már vannak menhelyi keverékeink és azért gondoltuk,hogy szeretnénk egy fajtatisztát.
2010. márc. 10. 22:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Gyerek+kutya egyedül hagyva a sors kísértése. Kivéve, ha a gyereket megtanítod kutyául és amint konfliktusuk támadhat, a gyerek a kutya számára érthetően behódol (kivéve, ha ő az erősebb)

Ezen sokan hörögnek, sőt, én is mondhatnám, hogy a gyereket nagyon szereti az eb (50 vs 30 kg a kutya javára), de mások hibáiból okulva nem hagyom őket egyedül.

Ahol erről van statisztika, ott kiderül, valódi idegen ritkábban esik kutyatámadás áldozatául, mint ismerős vagy családtag. Ezen belül a gyerekek kortól függően rendkívül rövidet húzhatnak, sokszor maradandó nyomokat viselve. Mondjuk e téren a kistestűek sokszor legalább olyan veszélyesek, mint a nagyok.

2010. márc. 11. 14:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem már rengeteg kutyám volt kicsi korómtól és most szeretnék neked segíteni a Goldi és a Labrador nagyon aranyos a kisgyerekekhez azt csinálhatsz vele amit akarsz mégis mindig nagyon kedves a kisgyerekekkel továbbá őrzi védi a házat és nagyon nagyon cuki tehát ha akarsz kutyát akkor én ezt a akettőt ajánlom bár a többi kutya is aranyos,mégis a nagytermetűek közül ezt a kettőt nagyon szivesen ajánlom.Sok szerencsét a válsztáshoz!Remélem segítettem.
2010. máj. 16. 14:13
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!!

Már vettünk 2 hónapja egy kis bordeauxi dogot.

Most 4 hónapos!! imádni való.

Iszonyat nagyokat szoktak játszani a fiammal.Hemperegnek össze-vissza.

2010. máj. 17. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!