Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyerek mellé milyen nagy...

Gyerek mellé milyen nagy termetű Fajtatiszta kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Már vannak menhelyi keverékeink és azért gondoltuk,hogy szeretnénk egy fajtatisztát.
2010. márc. 10. 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pff, az első fele eltűnt.
2010. márc. 11. 00:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor jó, utolsó. Mármint így már értem, hogy miért nem tudtam sokat kihámozni a dologból :D
2010. márc. 11. 09:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Annyi a lényege, hogy érdemes jól meggondolni, hogy gyerek mellé kell-e termetes kutya. Mert ahol kutya mellé vállalnak gyereket, ott nagyjából értem, hogy mitől lehet stabil az elhatározás.
2010. márc. 11. 10:33
 14/23 anonim ***** válasza:

Óriások mellett nőttem fel, azt hiszem csecsemő koromban Dogunk volt, aztán Bernáthegyink is volt. Tőle van a mai napig sebhelyem a szemhéjamon. Mondjuk én voltam a hibás, az egyértelmű, mert ő nagyon sokáig mindent elviselt. Lovagoltunk rajta, farkába kapaszkodva húzattuk magunkat dömperrel, fülét téptük, szóval igazán a végletekig húztuk a türelmét, mire egyszer odakapott úgy, hogy milimétereken múlt, hogy nem a szemem bánta.

Aztán masztiffunk volt, kettő és rájuk emlékszem a legnagyobb szeretettel. Első a széltől is óvott, bent alhattam vele összebújva a nagy kutyaólban, ugrálhattam a hátán, mindent megengedett. A második pedig eddigi életem legkedvencebb kutyája, az ő vállán sírtam ki a kezdődő tinédzserkor minden bánatát, és vele ünnepeltem a 18-adikat is.

Én nagyon tudom ajánlani a masztiffot, illetve ha a férjed bordóit akar, akkor azt. Birkatürelmű kuty, ugyanakkor megvéd ha bármi gond van. Nincs az az óvatlan gyerek, aki véletlenül fájdalmat okoz neki, ugyanis kb nincs fájdalomérzékük. Őket nyugodtan lehet zúzni, nagy bőrénél fogva rángatni, kifejezetten szeretik :)

2010. márc. 11. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:

itt mennyivel barátságosak az emberek!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__705202-15000-..

ennél a kérdésnél is nagytestű kutyát kerestek, fajtatisztát,már voltak menhelyi keverékkutyák, a férj bordeux-i dogot akart, és a gyerek ott még 7 hónapos volt.

őt hogy kiosztották... pedig mennyi a hasonlóság...

na jó, nem vacakolok. vegyetek goldent, az nagyon nyúzható, ha jól nevelitek, de alapjáraton is gyerekbarát.

2010. márc. 11. 12:49
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát igen.Pedig csak megsúgom azt a kérdést is én írtam. :-))

Nem tudom miért van ez.Pedig ugyanaz a kérdés.Csak most árat nem írtam bele.

2010. márc. 11. 13:04
 17/23 anonim ***** válasza:

erről beszélek :)))

érdekes, hogy ott mindenki csak szidni tudott téged is, meg a normálisabb válaszadókat is...

látszik a kiforrott véleményük ;)

2010. márc. 11. 13:06
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem tesom mé járni tanult mikor bernáthegyink volt vigyázott rá ha a járókakint volt az udvoron ő őrisze és imádta
2010. márc. 11. 14:06
 19/23 anonim ***** válasza:
a beagle imádja a gyerekeket igaz h középtermetű de a goldi is és szerintem gyerek mellé a beagle a legjobb
2010. márc. 11. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
bocsi ne tek félre más kutyák is nagyon jók csakhát a beagle a kedvencem:)
2010. márc. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!