Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék főzni a kutyusaimnak...

Szeretnék főzni a kutyusaimnak. Mi legyen a kaja összetétele?

Figyelt kérdés

Mondjuk 1 kg-ban mennyi hús legyen, mennyi rizs, mennyi zöldség, mennyi tojás...? Ja, és milyen hús ajánlott? Belsőségek et milyen gyakran?

Remélem, olcsóbban ki lehet hozni, mint a tápot, mert anyagilag kezd kicsit húzós lenni... De szeretnék nekik mindent megadni. Köszi a válaszokat!

2010. márc. 10. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

üDv!

Béres csepp??én nem probáltam de nem tom én mindene setre nem probálnám ki hisz étrendkiegészitövel televan a kutyás piac is meg nem igazán tartom szükségesnek!én télen fözök csak a kuytáimnak mert ilyenkor tudom tárolni a kaját hidegen energia többlet nélkül nyáron ritkábban-de én pl 3-4kg húst vegyessen(általában vad és sertés hust szoktam) rizsel keverni! De az arány az szerintem teljessen relativ mennyit esznek a kutyáid meddig akarod tárolni mert télen egyszer megtörtént hogy több rizst sikerült főznöm és 3.-4. nap már olyan fura ize volt meg szaga és kiselejteztem!:D

2010. márc. 11. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez segíthet:

[link]

2010. márc. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!