Dog Chow Puppy large breed összetétele?
Másolva:
Az új Dog Chow húsban gazdag, hiszen ez az, amire a kutyáknak igazán szükségük van, és amit ösztönösen szeretnek.
A kutyáknak a megfelelő fejlődéshez húsra van szükségük, így kutyája is elégedett lesz, ha a húsban gazdag DogChow –t eheti.
A kiváló minőségű csirke-, marha-, pulyka- vagy bárányhúst teljes kiőrlésű gabonával vagy rizzsel keverjük termékeinkben, melyeket a PURINA táplálkozáskutató tudományos módszerekkel fejlesztettek ki, hogy a különböző életkorú, életmódú és fajtájú kutyák számára egyaránt a legmegfelelőbb tápanyagösszetételt biztosítsák. Így biztos lehet benne, hogy kutyájának minden nap teljes és kiegyensúlyozott étrendet biztosít.
Dog Chow Puppy Large Breed - pulykahússal és rizzsel
Kiszerelés: 15kg
100%-ig teljes értékű állateledel kölyökkutyák számára, elválasztástól a felnőtté válásig. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérjeforrásként pulykahúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul a kölyökkutyája kiegyensúlyozott növekedéséhez.
Csontok, ízületek és fogak: A DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, D-vitamint és fehérjét mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
Immunrendszer: A Dog Chow receptjei C és E vitamint tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlen antioxidánsként erősítik az immunrendszert és gátolják a szabad gyökök felszabadulását.
Emésztés: A Dog Chow termékek rizst valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését a cikória természetes probiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát és elősegíti az egészséges emésztést, a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.
Nyersfehérje: 29%
Nyers olajok és zsírok: 13%
Nyershamu:6.5%
Nyersrost: 2.5%
Kálcium: 1.2%
Foszfor: 1.0%
Napi etetési útmutató:
Testtömeg/6hetes-3hónapos/3-5hónapos/5-7hónapos/7hónapos-1éves/1-2éves/2éves felett
25-45kg: 215-600g/415-770g/490-850g/460-715g/430-600g/felnőtt
45-70kg: 285-715g/600-1040g/770-1110g/860-1110g/715-970g/felnőtt
AJÁNLÁS: A Dog Chow Puppy kutyatápot nagytestű kölyök kutyák részére ajánljuk!
Lemaradt:
Én is ezzel a táppal etettem a 2 bernimet 9 hónapos korukig. Árban elfogadható, szép fényes volt tőle a szőrük, jó kondiban voltak, de nem voltak túlsúlyosak, nem sántítottak. Szóval szerintem jó táp!
Sokan vagyunk így!
Nemcsak a legdrágább tápokkal etetve lehet egészséges egy kutya! A Dog Chow egy jó minőségű, középkategóriás kutyatáp!
Aranyos lehet a kutyusod, szeretem a golden retrievereket.
Az első válaszban hol derül ki, hogy mi van ténylegesen a tápban? Az egész egy nagy hablaty, semmi konkrétum!
Mégis mennyi húst tartalmaz ez a táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!