Mit tegyek ha a kutyám nagyon öreg és gyenge enni?
Vidd el orvoshoz például,mert ha elviszed még élhet,nem feltétlenül az öregség a baja.
Én kutyám 11 évesen volt nagyon beteg én se mondtam le róla,hogy jajj öreg..Elvittem orvoshoz és mai napig él, egészségesen,13,5 éves.
Egy idős kutyának meg bármi baja van még gyorsabban dokihoz kell vinni,mert nekik már semmi sem úgy működik!! ha a doki azt mondja,hogy az öregsége miatt beteg,akkor altassátok el az a humánus,de míg nem tudjátok mi a baja addig nem tehettek semmit.
Vidd már orvoshoz,magától nem fog helyre jönni!!!! MIt írjunk??? Ásd a sírját???
Backiii szerencsétlen kutya!! Vidd el dokihoz!!!
jólvan azt mondod hogy a kutyád 16 éves KUTYAÉVEKBEN
az a kutya akkor most múlt el 2 éves az még nem öreg!
vidd orvoshoz akármennyi idős is!
Kérdező!
16 életév az emberi évben van, a 16-ot megszorozzuk 7-el 112, szóval kutyaévekben 112-nek számít a kutyád.
Nekem írtál üzenetet azzal,hogy drága az orvos és házilag akarod meggyógyítani én erre válaszoltam is!!! Olvasd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!