A kutyám megeheti a pizza tésztát?
Szia,
ha neha adsz neki egy kicsit, attol talan nem lesz baja, habar nem tesz jot sem.
A rendelt pizzak tele vannak soval, hogy jol kihozza az izeket, es annak erdekeben, hogy ne erezd sosnak, teletomik cukorral, mert az elnyomja a sos izt. A kutyaknak sem a so, sem a cukor nem tesz jot.
Ha emellett megkapja a napi rendes adag kajajat is, akkor a pizzatesztaval csak a felesleges kaloriakat nyomod bele.
Ha mega sajat kajaja rovasara adod neki, akkor meg nem jut hozza a helyes taplalek aranyokhoz.
En nem adnam neki, de ezt mindenki maga donti el. Orvoshoz nem kell majd fordulnod, ha megeszi a tesztat, csak epp nincs ertelme neki adni, szerintem.
En a helyedben inkabb megennem, vagy elpostaznam nekem :)
En meg nyersen is eszek a tesztajabol (csak picit), amikor hazilag csinalom :)
Imádom, hogy ilyen tök savanyú alakok is írogatnak. Humor! Tudod, mi az?
Operában találkozhattunk. Volt egy kutyusom, Fantának hívták (hogy ne offoljak, ő is szerette a pizzát.) Elvittük az Operához, lefotóztuk és ő lett az Operaház Fantája. :)) Az enyémek színházba járnak.
Hali kérdező, tetszett szöveg, ahogy lereagáltad a bunkó válaszokat!Jó fej lehetsz!Adjál neki egy kis pizzaszélt, ne már kimaradjon valamből!De szerintem is jár hozzá egy kis sonka is.az enyémek szuperprémium tápot esznek naponta egyszer(már felnőttek)asztalnál, ha eszünk nincs kunyizás, de azért gyakran kapnak egy-két falat "felesleges" dolgot, amire szükségük nincs, de imádják.Tv-nézés közben szoktunk együtt szotyizni, egyik oldalamon az egyik tacskóm, másikon a másik, és hasalva várják, mikor kapnak egy szemet. Olyan jó közös program!
Meg imádják a fagyit és azt is kapnak egy évben 1-2 szer, pedig az sem kellene.Nyugodtan adhatsz neki bármit, amit te szeretsz, általában ők is, de persze, csak módjával, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!