Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megeheti a pizza...

A kutyám megeheti a pizza tésztát?

Figyelt kérdés
Megmaradt a pizzának a levágott szélei. Oda adhatom a kutyámnak, vagy inkább ne?
2010. márc. 10. 17:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

szerintem nyugodtan add oda neki, ha nem folyamatosan ilyenekkel eteted nem fog elhízni sem,

a kutyák elvileg mindenevők, úgyhogy baja nem lesz tőle, csak elhízhat

2010. márc. 10. 17:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Na, azért nem ezzel etetem. Pizzát énis kb egy évbe 2x eszek. Csak azért kérdezem, hogy nem-e lesz valami baja tőle.
2010. márc. 10. 17:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan! Legalább is az enyém már evett és nem lett tőle semmi baja.
2010. márc. 10. 17:38
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

"a kutyák elvileg mindenevők"

A kutyák gyakorlatilag húsevők - erre utalnak a tarajos zápfogaik (ellentétben az emberrel aki mindenevő és gumós zápfogai vannak). Ez kb 6-dikos tananyag...

Az h néha eszik zöldséget, gyümölcsöt nem azt jelenti h mindenevő, hiszen a táplálékának nagy rész állati eredetű. Illetve az sem jelenti azt h az ember minden maradékkal tömi. Persze h megeszi, de nem az, nem annak kéne lennie a fő táplálékának.

Ettől függetlenül a pizzaszéltől nem lesz semmi baja ;o)

2010. márc. 10. 17:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja tőle, enyém is volt hogy evett már.
2010. márc. 10. 17:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám minden héten kap pizzaszélét. Nem lesz baja tőle.
2010. márc. 10. 17:46
 7/18 anonim ***** válasza:

Én soha nem eszem meg a pizza szélét. Mindig van rá "önként jelentkező". :)

Még soha semmi baja nem volt tőle.

2010. márc. 10. 18:14
 8/18 anonim ***** válasza:
15%

Jaaj Istenem. már ezért is felteszel egy kérdést?:)) nevetséges..:)) milyen kutyád van h annyira féjtred és hogy annyira kényes:))

nekem korcsom van. nagyon édeske és semmi pénzért nem kellene egy nyápic kis dög...én és anyám moslékkal etessük

2010. márc. 10. 18:25
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez a kutya kérlekszépen 100 milliárd dollárt ér, csakis tejben fürdetem, és nem hajlandó, csakis a legeslegdrágább marha steaket enni, egyenesen az USA-ból hozatom különgéppel mindennap az itteni mesterszakácsok sütik meg neki. És csakis a legdrágább bort isszam a saját francia borvidékemről.
2010. márc. 10. 19:03
 10/18 anonim ***** válasza:
A pizza szélét csak úgy lehet oda adni a kutyának ha jut rá sonka meg szósz meg sejt is:DDD, megérdemli a kutya, és én a kutyámnak komplett szeletet is szoktam adni. De sok ilyesmit ne kapjon, a kutyák nem nagyon bírják a fűszeres kajákat én úgy tudom.
2010. márc. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!