Akár kimerítő séta után is képes fell le gyalogolni az udvaron és ugatni, illetve a teraszajtót mancsolni (szintén kommentálva). Tetettem rá ugatásgátlót, amit 2 nap alatt tanult meg kijátszani.
Saját területen van? Ha igen azonnal feljelenteni a fenyegetőt! Ha mindig csak eltűritek az ilyent nem tanulnak belöle. Ha ki tud szökni sajnos nem tudsz mit tenni ha tényleg lelövi valami barom vadász.
2015. aug. 24. 12:35
2/19 anonim válasza:
Valószínü behívják és nem történik semmi, megkérdezik hogy tényleg mondott-e ilyent, valószínü letagadja. De legalább elgondolkodik. Ha meg mégis megtenné, akkor ott van a nyoma a feljelentésnek ez már közvetett bizonyíték. Ez talán majd távoltartja.
2015. aug. 24. 12:39
3/19 anonim válasza:
Neked kimerítő volt a séta, neki nem az. Miből látszik? Fent leírtad. A legtöbb kutyát agyilag is ki kell fárasztani, nem csak fizikailag.
2015. aug. 24. 12:41
4/19 anonim válasza:
Nevelés, foglalkozás! Nem normális, hogy így viselkedik.
2015. aug. 24. 13:01
5/19 anonim válasza:
Természetesen a többieknek is igazat adok, de az Sem normális aki lelövéssel fenyegetözik. Elvileg az ember. Az külömbözteti meg hogy esze kellene hogy legyen.
2015. aug. 24. 13:33
6/19 anonim válasza:
Szia!
Tudom ajánlani a JÓ kutyaiskolát. Én is járok a kutyámmal suliba és azota halgat rám, nem baj ha nem kölyök kutyával mész. Otthon is lehet agyban fárasztani a kutyákat különféle feladatokkal. (Neten lehet találni ilyeneket, ahol le is írják, hogy hogyan kell azt megtanítani neki vagy vehetsz könyvet is.)
Szeretsz futni? Ha igen akkor elviheted őt futni is ha már elmúlt egy éves, egy év alatt kíméljük a kutyát.
Sétánál próbálj olyan helyre menni, ahol sok az ÚJ szag.
Röviden ennyi.
2015. aug. 24. 14:06
7/19 anonim válasza:
Bocs, ha kicsit értetlenre sikerült és tömörre.☺
2015. aug. 24. 14:08
8/19 A kérdező kommentje:
Onnan sejtem, hogy neki is fárasztó, hogy a séta elején van kb 2-3 perc fegyelmező (pózok igazodások kétszer) a séta végén 10 15 perc követés póráz nélkül, majd kb 5 perc fegyelmező. Amikor hazaérünk (jó)pár percet ugat, majd pár órát alszik (utána az erkélyajtót szedi szét). Az utolsó sétánkon találkoztunk egy másik kutyával, akivel szalasgáltak, játszottak... Illetve az, hogy séta után pár órát alszik szerintem valószínűsíti, hogy lefárad..
2015. aug. 24. 14:08
9/19 A kérdező kommentje:
Az engedelmességgel nincs gond, hetente járunk suliba, a bemutató csoport tagjai vagyunk (ez a "büszjeségeink kategória) a gyakoelatokat gyönyörűen hajtja végre
Gond akkor van, ha én a lakásban vagyok ő kint (csak este jöhet be). A lakásban mérsékelten tud viselkedni, ezért csak akkor tud bejönni, ha figyelni is tudok ra)
2015. aug. 24. 14:13
10/19 anonim válasza:
Akkor ez viselkedésbeli probléma, amihez jobb ha szakembert keresel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!