Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyám már a...

Mit tegyek ha a kutyám már a vihar előtt is nagyon fél? (rombol, az ajtót kaparja, olyan helyekre akar bemenni ahova nem szabad neki)

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy veled maradjon. Enged az asztal alá, tedd rá a lábad, ha hozzáérsz az megnyugtatja.
2011. júl. 12. 13:18
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Rombol, hm. Adnék én neki rombolást ne félj.
2011. júl. 12. 13:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Csinálj neki egy biztonságos búvóhelyet ott, ahol ő szeretné - hiszen ott érzi magát biztonságban!!! A biztonságosat úgy értem, hogy egyrészt neki legyen biztonságos, másrészt meg Nektek és a cuccaitoknak (pl. kerítsd le azt a részt pl. a garázson belül, ahová már nem mehet, pakolj el olyan dolgokat, amiket megrág, összetör).
2011. júl. 12. 13:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagytestű kutyus(golden retriever)és nem engedik be anyumék a házba:( már gondoltam rá hogy becsempészem:D de tuti rájönnének és nem akarják hogy beszokjon.Egyébként ki szoktam menni hozzá, csak annyira nem buli mikor hajnalban kezdi el ezt..és viharnak nyoma sincs csak villámlik:/
2011. júl. 12. 13:29
 5/15 anonim válasza:
Adjál neki enni, de olyat amit nagyon szeret. Kapcsolj neki zenét, valami jó rockosat. :)
2011. júl. 12. 13:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Épp attól fél, a villámtól.

Már nem az én villámtól, hanem ami az égből jön villám. Én villámat még nem láthatta:D

2011. júl. 12. 13:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Van neki olyan elkerített hely a kertben ahol biztosan nem lenne semmi baja...zárt és még szerintem a kinti hangokat is kicsit tompítja..csak most került ide hozzánk kb 3 hete a menhelyről hoztuk el:) de egyébként semmi baj nincs vele nagyon jó kutya, csak ez az egy ami gázos.
2011. júl. 12. 13:32
 8/15 anonim ***** válasza:
engedd le a pincébe. a nagyszüleim kutyája ott tökéletesen megnyugodott.
2011. júl. 12. 13:36
 9/15 anonim válasza:
0%
Cseréld le a kutyát,az ilyen kutya nemkutya.
2011. júl. 12. 13:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez minden kutyának gázos, egyik sem viseli ezt jól. Villám, tüzijáték nekik nagyon para, idegileg megviseli őket, nem tudják hova rakni a dolgot, ráadásul a hallásuk is jóval jobb, igy még kontrasztosabb nekik egy ilyen mint nekünk.

A helye az udvaron fedett hely? Fedett hely kell neki, de legjobb ha te ott vagy mellette, anyukádék - ha kicsit utánaolvasnának - megértenék min megy át ilyenkor a kutya és beengednék az előszobába.

Ettöl nem fog beszokni, ilyenkor annyira fél hogy nem a rangsorral foglalkozik.

2011. júl. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!