Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Happy Dog...

Mi a véleményetek a Happy Dog Profi Linie tenyésztői tápokról?

Figyelt kérdés

Multi mix balance 20kg

Sportive 26/16 20kg

High Energy 30/20 20kg

Race 34/24 20kg

2010. márc. 10. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

16.03-nak:az én kutyám s szép,jó kondiban van,köszöni szépen.Még úgy is,hogy nem színezett gabonával tömöm.

Persze,hogy olvasok.Nem azért,mert ráérek,hanem mert a legjobbat akarom a kutyámnak.

2010. márc. 25. 05:57
 12/14 Akiteki ***** válasza:
Most komolyan: fizet valaki ezért? :)) Olyan iszonyat vehemenciával szidsz valamit, amit több százezer vagy millió kutyának bevált, hogy az már közröhej. Küzdj még kicsit, irtó jól szórakozom! :))
2010. márc. 25. 07:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan hozzátenném, hogy a kutya nem feltétlen attól lesz szép, hogy mennyi gabona vagy hús van a tápban. Pont hogy a gabonáktól sokszor csillogó fényes a szűrük. De nem is ez a lényeg. Hanem. Senkit nem tévesszen meg az összetevők felsorolása! Nagyon sok tápgyártó cég azzal téveszti meg a vevőit, hogy előre teszi a húst (míg azt nem közli, hogy ez ebből származó húsLISZT már sokkal kevesebb, mint az elkészítéséhez felhasznált hús mennyisége), míg a gabonát úgy sorolja hátrébb, hogy valódi, de jelentéktelen összetevőikre szedi szét. Így a végeredmény az lesz, hogy (csak mondok találomra számokat) 30 % hús, x % kukorica, y % búza, z % árpa és minimális % egyéb összetevők. Ha kicsit utánagondolunk, akkor valójában egy ilyen táp közel 70 % gabonát és gabonaszármazékokat tartalmaz. Akkor miről beszélünk? vannak rosszak és kevésbé rosszak, de én azt gondolom, az összes tápgyártó disznóként és csirkeként "kezeli" a kutyákat. Majd ha olyan száraz táp lesz, ami 100 % hús, szárítással tartósítva vagy nem is tudom, akkor azt fogom mondani, hogy van jó táp is. Addig is etetek azzal, aminek reális ára van, de mégsem annyira vacak, tehát arany középút. A legsilányabbat azért mégsem, de azt is irreálisnak tartom, hogy az állítólagos szuperprémiumért 20 ezreket fizessek. Le lehet pontozni, akinek nem tetszik, nekem az a véleményem, hogy egyiktől sem esek hasra.
2010. márc. 25. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Itt részletesen lehet olvasni az agyonreklámozott és halálra dicsért csodatápokról:

[link]

2010. márc. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!